Valokuvia Intiasta

Olen valokuvannut Intiaa monena vuotena ja oheisesta valokuvalinkistä löydätkin valokuvia mm. Intiasta – pienen kiehtovan murto-osan – viimeisen kahdeksan vuoden ajalta.

Tässä blogissa olevat kuvat käsittelevät esim. muotinäytöstä Goassa, lehmää Gokarnassa, auringonlaskua Himalajalla, tanssia Intian kaduilla, intialaisen miehen vaatetusta Pohjois-Intian Delhissä ja Agrassa, intialaisen naisen vaatetusta Goassa, Delhissä, Mumbaissa ja Mathurassa, auringonlaskua ja kuunpimennystä Intiassa, turistinähtävyyksiä Delhissä, Agrassa, Jaipurissa ja Goassa sekä katuelämää yleisesti niin Goassa, Delhissä, Mumbaissa, Agrassa, Jaipurissa kuin Rishikeshissäkin, uskontoa ja aurinkorantoja unohtamatta.

Jos mielenkiintosi heräsi, jatka blogin lukemista.
Jos matkakuumeesi nousi, syytä matkakohdetta.

Lue myös

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.