Voiko kuolleisiin ihmisiin saada yhteyden?; Talaash – Bollywood, 2012; Leffa-arvio

Voiko kuolleisiin ihmisiin saada yhteyden ja jos, niin miten? Tätäkin kysymystä pohtii Aamir Khanin ja Rani Mukherjeen pääosittama elokuva Talaash: The Answer Lies Within, joka ilmestyi loppuvuodesta 2012.

Intialainen elokuva Talaash kertoo avioparista, joka on menettänyt lapsensa tapaturmaisesti.
Aika ei näytä parantavan haavoja, eivätkä terapiat. Mies on sulkeutunut ja kääntyy lopulta prostituoidun puoleen, vaan löytääkö hän siitä avun? Kyseisen prostituoidun osassa nähdään muuten yllättäen Kareena Kapoor, siis intialainen näyttelijätär.

Talaash on vakava Bollywood-elokuva, joka pitää katsojansa otteessaan aivan alusta loppuun asti,
ja saa mainiona elokuvana Indivuelta kolme ja puoli tähteä, melkein neljä viidestä. ***½

Elokuvan Talaash traileri

Jotkut ovat muuten verranneet Talaash-elokuvaa Intiassa myöskin vuonna 2012 ilmestyneeseen Kahaani-elokuvaan, jonka pääosassa nähdään Vidya Balan. Kyseinen elokuva Kahaani on tulossa nähtäväksi Helsinkiin elokuvateatteri Maximiin ensi viikonloppuna, mikä täten tässä samalla menovinkkinä mainittakoon.
Lisää intialaisten elokuvien suomenkielisiä arvioita löydät oheisesta linkistä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *