Dilli Haat – Delhin sydämessä

Dilli Haat, nähtävyys Delhissä
Dilli Haat - Delhin sydämessä
Dilli Haat - Delhin sydämessä
Dilli Haat - Delhin sydämessä, In the heart of Delhi
Dilli Haat - Delhin sydämessä, In the heart of Delhi
Dilli Haat - Delhin sydämessä, In the heart of Delhi
Kun matkustat Intiaan, matkustat useimmiten pääkaupungin New Delhin kautta. Yksi New Delhin nähtävyyksistä on mainio Dilli Haat, joka on pääsymaksullinen ulkoilmatapahtuma, jossa ovat edustettuina kaikki Intian osavaltiot ja keittiöt. Jokaisella osavaltiolla on oma ravintolansa, joten jos matka ei yllä aivan Intian eteläisimpään kärkeen asti, pääsee Tamil Nadun ja Keralan herkkuja silti maistamaan. Ruoan lisäksi Dilli Haatissa on myynnissä paljon upeaa intialaista käsityötä ja taidetta.

Dilli Haat – Delhin sydämessä: Hyderabadi Kitchen

Hyderabadi Kitchen Dilli Haat
Dilli Haat on nähtävyys keskellä Delhiä, jossa on jokaisen intialaisen osavaltion keittiö. Oheisessa kuvassa Andra Pradesh.