Kategoriat
Bollywood Intia

Intialainen elokuvamainos ja suomalainen elokuvamainos – Indian cinemaadvertisement and Finnish cinema advertisement

Intialainen elokuvamainos ja suomalainen elokuvamainos – Indian cinema advertising and Finnish cinema advertising – Indiska bioreklam och finska bioreklam – Indian publicité au cinéma et la publicité de cinéma finlandais –

Intialainen elokuvamainos ja suomalainen elokuvamainos
Katso myös muut Demo Exhibition -teokset!

Intialainen elokuvamainos ja suomalainen elokuvamainos – Indian cinema advertising and Finnish cinema advertising – Indiska bioreklam och finska bioreklam – Indian publicité au cinéma et la publicité de cinéma finlandais – ?????? ?????? ?? ???????? ?? ????? ?????? ???????? – Bh?rat?ya sin?m? k? vijñ?pana aura phini?a sin?m? vijñ?pana

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.