Alkuvuosi Goassa ja Indivuen tweetit

Indivue on tweetannut enemmän tai vähemmän aktiivisesti reilun vuoden verran, kuten mainostin aiemmin, ja indivuen tweetit löytyvät tunnuksen @indivueofficial alta. Koskapa tweetit ovat enimmäkseen englanniksi, on hyvä hieman suomentaa blogilukijoilleni alkuvuoden tapahtumia.

Tämän vuoden 2014 alussa Indivue matkusti siis Intiassa ristiin rastiin lännestä itään ja takaisin, Goasta Chennaihin, kulkuneuvonaan juna, tarkemminottaen Chennai Express, jonka niminen Bollywood-elokuvakin nähtiin myös Suomessa vuonna 2013.
Elokuvan arvostelun Indivuessa voit lukea oheisesta linkistä Chennai Express – Bollywood ensi-ilta Suomessa.
Arvostelematta kuitenkaan pitkiä raskaita junamatkoja itse Chennai Expressillä sen kummemmin, totean vain, etteivät ne ihan heti houkuttele uudestaan. Luksusjunamatkoista Intiassa haaveilen toki.

Tammikuinen Intian Republic Day tuli sitten vietettyä Intian itä-rannikolla Chennaissa, mistä oheinen tweetti. Tuon päivän aattoiltana sain tuta, miksi yleisesti kehotetaan olemaan varuillaan juhlapäivien aattoina, kun alkoholin ja ties minkä muun päihteen alainen kerjäävä transu hyökkäsi kadulla vastaantullessaan yhtäkkiä ja varoittamatta länsimaisen naisen päälle, kun ei saanut naiselta rahaa. Välikohtauksesta selvittiin melkein vahingoittumatta, mutta järkytys ja tyrmistys olivat suuria, sillä Intia on aina muutoin kohdellut matkustajaansa verrattain hyvin.
Vastaavien tapauksien varalta lienee varoituksen sana kuitenkin paikallaan, ettei siis välttämättä ole hyvä naisen matkustaa yksin edes Intian Chennaissa, ainakaan pimeään ilta-aikaan, vaikka Chennai muutoin onkin asiallinen ja siisti kaupunki.

Intian Chennain ravintolamaailmaahan on hehkutettu Indivuen blogissa aiemminkin, ja koska sieltä löytyvä Saravana Bhavan lienee yksi maailman parhaimmista ravintolaketjuravintoloista, jaksoin ja jaksan yhä ihmetellä, miksei Saravana Bhavan -ravintolaa löydy Suomesta ja Helsingistä.

Ruokia Goasta
Ruokia Goasta

Helmikuussa tuli muutama auringonlasku ja meritähti twiitattua Goasta, niinkuin myös kaunis auringonlasku ystävänpäivänä, unohtamatta kuitenkaan norsuja, Intiassa kun oltiin, taikka Goan kaunista luontoa sisämaassa, kauempana aurinkorannoista.
Goan uuden lentokentän aukeamista mainostettiin helmikuussa myös Indivuen tweetillä samoin kuin Viva Carnevalia, mutta muutoin helmikuun twiittien teemana oli lähinnä susegado.

Maaliskuu alkoi Goassa tuulisesti, ja kun ensimmäisenä päivänä rannalla tuuli paljon, sain idean, joka tallentui digitaaliseksi luonnokseksi – näet kuvan lentohiekasta tästä linkistä.
Maaliskuun toisena päivänä tweettasin Goasta, kun äidit lapsineen istuivat kadun reunalla ja odottivat Viva Carneval -karnevaalikulkueen tuloa. Karvevaaliyleisöä näet tässä linkissä ja itse karnevaalikulkuetta näet tässä tweetissä. Kuvien taso ei valitettavasti ole kummoinen, koska tweettasin aika vaatimattomalla kamerapuhelimella.

Maaliskuun alussa sain tiedoksi, että Helsingin elokuvateattereihin oli tulossa ensi-ilta elokuva Bollywoodista, Shaadi Ke Side Effects, joka oli jatko-osa hauskalle elokuvalle Pyaar Ke Side Effects,
eli rakkauden sivuvaikutuksista avioliiton sivuvaikutuksiin.
Elokuva tuli juuri sopivasti piristämään Helsinkiä tämän uskomattoman järkyttävän YLEN uutistweetin jälkeen.

8.3.2014 olikin sitten virallinen Naistenpäivä, ja se sujui rauhallisesti Intian Goassa, mistä myöskin tweettasin.

Palmuja Goasta
Palmuja Goasta

Hieman myöhemmin maaliskuussa mainitsin intialaisen muotilehden ravintolasuosituksista Pohjois-Goaan sekä Etelä-Goaan, sekä kuvatunnelmia Anjunan kuuluisalta kirpputorilta ja Anjunan rannalta vuodelta 2014. Seuraavan linkin kuvasta voit nähdä, millaisia ihania hippimekkoja Anjunasta voit löytää.
Samaan aikaanhan tuon Anjunareissun kanssa oli Mumbaissa Lakmé Fashion Week, jota myös Indivue mainosti re-tweetillään, jonka kuvassa nähtiin Wendell Rodricks, joka on tunnettu ja maineikas muotisuunnittelija Goasta.

Maaliskuun puolessa välissä bongasin Intian Goasta muutaman muuttolinnun, joita kesäisin aina Suomessa kuunnellaan, ja twiittasinkin tästä asiasta koti-Suomeen, että kesä ja muuttolinnut olivat sinne tulossa.

Myös muutama uusi ranta Goasta ehti valloittaa minut alkuvuodesta, kuten tweettasin, ja tulenkin kertomaan niistä tarkemmin myöhemmin erillisellä blogiartikkelilla, mutta seuraavasta linkistä voit kuitenkin jo löytää suurimman osan Goan rannoista, jos mietit matkustamista sinne ja kaipaat asiasta lisätietoa.

Holia, värien juhlaa, vietettiin Intiassa 17. maaliskuuta ja kymmenen päivää siitä myöhemmin alkoi meno Goassa hiljentyä, kun turistikausi päättyi. Kuumuudesta huolimatta Indivue kuitenkin piti maaliskuisesta Goasta, mikä selviää myös seuraavasta tweetistä.

Maaliskuun loppu oli Indivuella lähinnä kuvallista fiilistelyä budjettikameralla, mistä pari tunnelmapalaa ohessa.
Se, millaiset olivatkaan sitten lähtötunnelmat Goan uudella lentokentällä, selviää oheisesta tweetistä!

Pintoja Goasta
Pintoja Goasta

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *