Kevät 2014 Twitterissä

Tweettasin Intian Delhistä maalis-huhtikuun vaiheessa, että siellä oleva intialainen käsityömuseo on todella käymisen arvoinen. Se on myöskin erinomainen paikka tuliaisostoksille. Museon yhteydessä toimivassa siistissä ja tyylikkäässä ravintolassa, jonka ulkoilmaterassia voit nähdä oheisesta tweetistäni, oli erittäin inspiroiva menu, josta löytyi kiehtovia perinteisen intialaisen ruoan kanssa fuusioituneita aterioita, jotka tarjoiltiin tyylikkäinä annoksina pöytään.

Indivue tweettaa Delhistä
Indivue tweettaa Delhistä
Huhtikuun alussa Indivue lensi Euroopan parhaimmaksi palkitun lentoyhtiön koneella ja tuo kokemus oli todella hintansa väärti, kuten tweettasin. Ei mitään moitittavaa. Tästä tweetistä voit nähdä maisemia matkan varrelta. Kohta muuten myös live-tweettaus on lentäessä mahdollista, kun eurooppalaiset lentoyhtiöt ovat alkaneet sallia kännykän pitämisen auki myös lennon aikana.
Indivuen blogigalleriassa pitkään pyörinyt Demo Exhibition sai täydennystä kuudes huhtikuuta, kun paljastin, mitä yhteistä on Intian ja Suomen joukkoliikenteellä – voit nähdä tuon paljastuksen tästä tweetistä.
Huhtikuussa Indivue myös muistutti, kuinka puoli tuntia aurinkoa päivässä ylläpitää terveyttä, kuten YLE:kin uutisoi. Tweettasin myös inspiroivan Iltalehden artikkelin eläköityneestä kehonrakentajasta ja suosittelen yhä lukijoitani vilkaisemaan tuota artikkelia.
Indivue tweettaa Goasta
Indivue tweettaa Goasta
Tweetinpituiset intialaisten elokuvien arvostelut Indivuessa ovat lukijoille tuttuja vuosien varrelta, ja huhti-toukokuussa syyniin pääsivät mm. tuoreet intialaiset elokuvat Kai Po Che , Ek Thi Daayan, Dus Kahaniyaan ja Bhaag Milkha Bhaag .
Bhaag Milkha Bhaag oli muuten elokuva, jota veikkasin esitettäväksi Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla Helsingissä syyskuussa 2014, mutta suuri yllätys olikin, ettei kyseinen festivaali esittänyt tänä vuonna ainuttakaan intialaista elokuvaa. 
Onneksi The Lunchbox pyöri tänä vuonna pitkään Helsinkiläisessä leffateatterissa – sen verran mainio elokuva se oli. Tällä hetkellä The Lunchbox näyttää löytyvän ainakin Anttilan dvd- tai bluray- valikoimasta. Mainioita intialaisia elokuvia näyttää löytyvän myös suomalaiselta nettikirppikseltä.
Sodankylähän ei ole vieläkään kallistanut päätään Intian suuntaan, mutta heltyi tänä vuonna sentään Afrikalle, kuten Indivue re-tweettasi toukokuussa.
Yksi kevään parhaimmista uutisista löytyi myös indivuen twitter-sivulta, nimittäin se, että Suomi on yhä paras paikka maailmassa äideille lapsineen, kuten oheisessa linkissä uutisoitu tutkimus osoitti.
Ristiriitaisia tutkimuksia löytyi kevään uutisista myös, kun WHO ja Intia kommentoivat Intian suurkaupunkien ilman laatua. Asiasta tarkemmin oheisissa linkeissä.
16. toukokuuta Indivuella oli ilo tweetata linkki uutisvideoon, jonkalaisia haluaisimme varmasti nähdä enemmänkin. Kyseisen videon hengenpelastajasta helsinkiläisellä metroradalla löydät oheisesta linkistä.
23. päivä upea hengenpelastaja löytyi puolestaan Kiinasta – ks. oheinen linkki.

Oletko muuten koskaan miettinyt, miksi aina uutisoidaan siitä, montako ihmistä kuoli ja missäpäin maailmaa ja kenenkä toimesta?
Entä jos uutiset vaihtaisivatkin näkökulmansa siihen, montako ihmistä pelastui, miten se tapahtui ja kenenkä toimesta?
16. toukokuuta saimme myös lukea toisen ilouutisen, nimittäin että dosia on vihdoin saatavilla Helsingissä. 
En kuitenkaan ole valitettavasti ehtinyt käymään kyseisessä Omnam-ravintolassa maistamassa heidän dosiaan, koska blogibudjettini ja aikatauluni eivät ole antaneet myöten.
Maailma Kylässä -festivaaleilla Helsingissä ehdin kuitenkin käydä tänä keväänä, ja tästä löytyy kuvallinen tweetti oheisessa linkissä.
Indivue tweettaa Chennaista
Indivue tweettaa Chennaista

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *