Indivuetweets, kesäkuussa 2014

 Kesäkuussa 2014 kuumuus Intiassa kohosi niin ylös pilviin asti, että suomalaiset yle ja mtv3:kin uutisoivat aiheesta, kun väkijoukot mellakoivat helleaallon aiheuttamien sähkökatkojen takia.
Ymmärrettävästi vähemmästäkin tulistuu, kun lämpötila on +48C, suihkussa käyminen muistuttaa saunaa eikä jäähdytys pelaa. Indivuetweets myötäeli mukana. Myös paikan päällä kesäkuussa 2007.

 BBC puolestaan uutisoi kesäkuussa, kuinka Intian Agrassa sijaitseva upea nähtävyys Taj Mahal on kärsinyt ilmansaasteiden aiheuttamista keltaisista värjäytymistä ja kuinka intialaiset aikovat antaa Taj Mahalille mutahoidon, jonka toivotaan kirkastavan marmori entisenlaiseen valkeaan loistoonsa.
 Indivue ei epäile hetkeäkään ammattimaisen intialaisen mutahoidon toimivuutta, sillä on itsekin saanut tuta kasvoilleen mitä ihanimman intialaisen kasvohoidon sekä mutanaamion, joka paransi ihon kuntoon yhdellä käsittelyllä.
 Taj Mahalin mutanaamion sanottiin perustuvan vanhaan reseptiin, jota intialaiset naiset ovat käyttäneet kirkastaakseen kasvonsa: Kaksi millimetriä paksu lime-sitruunalla rikastettu savi levitetään monumentin päälle ja annetaan kuivua yön ajan ja poispesuun käytetään tislattua vettä. Asiasta tarkemmin oheisen indivuetweetin uutislinkissä.

 12. päivä kesäkuuta indivuetweets juhlisti Helsingin syntymäpäivää avaamalla instagram-tilin ja tweettaamaalla sinne ensimmäisenä kuvana Helsinki-aiheisen fotomontaasin. Valitettavasti kuva ei näy enää oheisessa tweetissä, koska Instagram alkoi syystä x yskimään ja vaatimalla vaatimaan puhelinnumeroani ennenkuin olisi antanut minun postata seuraavan kuvan. Odotin kuukauden tai kaksikin, josko Instagram luopuisi kohtuuttomasta vaatimuksestaan – sillä luulisi yhden sähköpostiosoitteen heille riittävän, mutta Instagram ei heltynyt antamaan minun käyttää tiliä ilman puhelinnumeroani. Lopulta kävi niin, että koko tili hävisi Instagramilta, ja kun yritin kirjautua siihen, Instagram väitti, ettei tiliä ole olemassa. Vaan sitten, kun yritin avata uuden tilin, Instagram väitti, että sähköpostiosoitteellani kuitenkin olisi jo Instagram-tili, eikä antanut avata uutta. Tämä herjaaminen jatkui kuukausikaupalla, joten lopulta luovutin. Näin siis menetin yhden tärkeän sähköpostiosoitteeni, mutten ollut onneksi ladannut enempiä kuvia Instagramiin, jotka olisivat siis kaikki myös hävinneet. Instagram ei tietenkään ole vastuussa mistään, kuten ilmaispalvelun käyttöehdoissakin sanotaan, ja saa lakkauttaa käyttäjien tilejä ilman ennakkovaroitusta. Tämä on hyvä tiedostaa, sinunkin.

Helsinki
Helsinki montage

 15. kesäkuuta oli Intiassa isäinpäivä ja 21. kesäkuuta Suomessa juhannus, jonka kylmyyttä piristi ilouutinen, jonka mukaan maailmankuulun intialaisen näyttelijän Amitabh Bachchanin Bollywood-elokuva Shamitabh kuvattaisiin osittain Suomessa. Elokuvan ensi-iltaa on kaavailtu helmikuulle 2015.
Valitettavasti itse Amitabh Bachchan ei tullut Lontoota lähemmäksi kuvauksiin, mutta ilahduttavinta tässä kuitenkin on se, että Suomi pääsee mukaan Bollywood-elokuvaan, eikä jää pelkäksi kuvanovelliksi indivue-blogiin.

 Bollywoodista puheenollen, kesäkuun twiitteihin mahtui myös yksi elokuva-arvostelu, elokuvalle Shaadi Ke Side-Effects, joka muistutti huumorin avulla avioliiton haittapuolista sekä siitä, kuinka vaikeudet siinä voidaan onnellisesti selättää. Shaadi Ke Side Effects sai Indivuelta kolme tähteä viidestä.
 Kesäkuussa Indivue mainosti myös elokuussa ensi-iltansa saanutta intialaista elokuvaa Mardaani, muttei valitettavasti ole vieläkään päässyt näkemään tuota elokuvaa, Suomessa kun on, joten ei siitä sen enempää.

Twiittailut jatkuvat osoitteessa @indivuetweets.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.