Kategoriat
Goa Intia

Fort Aguada hurmaa yhä, ilman River Princessiä

Kiivettyäsi Fort Aguadaan voit nähdä Pohjois-Goan yhtenäistä rantaviivaa Sinquerim Beachista Candolimin ja Calanguten kautta Baga Beachille asti. Tätä nykyä ilman River Princessiä, laivaa, joka tapasi haaksirikkoutuneena maata Candolimin edustalla useiden vuosien ajan.

Fort Aguada hurmaa yhä turisteja Pohjois-Goassa, Sinquerim Beachin laidalla.
Kyseinen Fort Aquadan linnake on parhaimmillaan auringonlaskun aikaan sieltä avautuvien näkymiensä vuoksi ja sopii erinomaisesti esim. häämatkalaisille.

Kiivettyäsi Fort Aguadaan voit nähdä Pohjois-Goan yhtenäistä rantaviivaa Sinquerim Beachista Candolimin ja Calanguten kautta Baga Beachille asti. Tätä nykyä ilman River Princessiä, laivaa, joka tapasi haaksirikkoutuneena maata Candolimin edustalla useiden vuosien ajan.

Fort Aguadan vasemmalla puolella sijaitsee pienen pieni rauhallinen rantasuikale, samalla kun oikea puoli, eli Sinquerimin ranta on lähes täysin vesiurheilun varaama. Vesiurheilu tarkoittaa tässä yhteydessä jet ski:tä, parasailingia, banaanilaivaa ym. vastaavaa, mihin tarvitaan bensaa ja moottori.

Ohessa tuoreita kuvia Goan Fort Aguadasta vuodelta 2015.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.