Alkuvuosi Intiassa ja Indivuen tweetit, tammikuu 2015

Indivuen uusi vuosi alkoi Helsingistä twiitaten. 
Uudenvuoden aatto Helsingissä kuulosti kuin Diwalilta Delhissä konsanaan!

Heti asiaankuuluvan onnellisen uuden vuoden toivotuksen jälkeen käytiin INDIVUEssa heti kiinni asiaan, ja siihen, mitä uusia Bollywood-elokuvia olisikaan tulossa vuonna 2015. 

Ohessa poimintoja tulevista vuoden 2015 intialaisista elokuvaensi-illoista, jotka Filmfare on listannut: 

 • Tevar (Sonakshi Sinha), 
 • Baby (Akshay Kumar), 
 • Dolly ki Doli (Sonam Kapoor), 
 • Shamitabh (Amitabh Bachchan), 
 • Roy (Arjun Rampal), 
 • Badlapur (Nawazuddin Siddiqui), 
 • NH 10 (Anushka Sharma), 
 • Phantom (Katrina Kaif), 
 • Piku (Deepika Padukone), 
 • Bombay Velvet (Ranbir Kapoor), 
 • Dil Dhadakne Do (Ranveer Singh), 
 • Hamari Adhuri Kahaani (Vidya Balan), 
 • Bajrangi Bhaijaan (Salman Khan), 
 • Brothers (Akshay Kumar), 
 • Fan (Shah Rukh Khan), 
 • Jagga Jasoos (Katrina Kaif), 
 • Prem Ratan Dhan Payo (Sonam Kapoor), 
 • Tamasha (Deepika Padukone ja Ranbir Kapoor), 
 • Bajirao Mastani (Deepika Padukone), Shandaar (Alia Bhatt), 
 • Fitoor (Katrina Kaif), 
 • ABCD 2 (Shraddha Kapoor) ja 
 • Tanu weds Manu returns (Kangana Ranaut).

Silmälläpitäen helmikuussa ensi-iltaan tulevaa ensimmäistä, osittain Suomessakin kuvattua Bollywood-elokuvaa nimeltään Shamitabh, Indivue twiittasi, kun Shamitabh-elokuvan traileri julkaistiin loppiaisena 6.1.2015.

Muuta Shamitabh-elokuvaan liittyvää uutistwiittiä ja mainosta oli tammikuussa mm. Amitabh Bachchanin haastattelu, jossa hän mainitsi, miten paljon töitä hän oli tehnyt elokuvan Shamitabh eteen ja että kyseinen elokuva olisi ehkä hänen rankoin roolinsa koskaan. Nyt, nähtyämme elokuvan, ymmärrämme varsin hyvin, mitä herra Bachchan tuolla tarkoitti. Toisessa haastattelussaan Sir Bachchan tarjosi pienet juonipaljastukset tulevasta elokuvasta, jotka myös Indivue twiittasi. Shamitabh elokuvan toinen traileri julkaistiin loppiaista myöhemmin ja siinä nähtiinkin sitten jo pieni pala Suomea, ja Finnair näytti tuossa trailerissa mainiolta. Elokuvan ensi-ilta oli tulossa seuraavassa kuussa, 6. päivä helmikuuta, ja jännitys alkoi tiivistyä. Vaan miten ihmeessä indivue päätyikään Shamitabh-elokuvan julisteeseen? Se selviää lukemalla Indivuen tammikuun tweetit.
Tammikuussa Indivuen leffa-arvosteluihin pääsivät Bollywood-elokuvat Citylights *** sekä Finding Fanny *** ½.
Vuoden alkuun mahtui myös muutama viittaus Indivuen tuoreeseen Instagram-tiliin, josta löytyvät mm. fotomontaasit Mumbaista sekä Pohjois-Goan rannoista. Kyseiset montaasit on kasattu Indivuen blogin kuvista viimeisten 10 vuoden ajalta. Tuoreina kuvina Indivue twiittasi tammikuussa 2015 maisemia ja luonnoksia Mumbaista, aiheinaan mm. rakastavaiset Marine Drive:lla, auringonnousu Mumbaissa, ompelijamies kadun varrella Colabassa, perhe iltapäiväkävelyllä Marine Drive:lla sekä tunnelma Mumbai-Goa-lentokenttäbussissa. Lisäksi kuvatwiitti Aamir Khanin menestyselokuva PK:sta Mumbain elokuvateatteri Regal:issaPK siis nähtiin myös lähes samanaikaisesti Suomessa elokuvateatterissa ensi-illassa. 

Kuka jaksoikaan uskoa, että tällaiset päivä koittaisivat Bollywoodilaisittain, kun Indivue edellisen kerran bloggasi Intian Mumbaista ja Regal Cinema:sta – Nostakoon käden ylös ja heiluttakoon lanteitaan!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *