Lento Helsingistä Barcelonaan ja takaisin

(Päivitetty 3/2023)

Barcelona on kaupunki, joka hurmaa matkailijat kauniilla arkkitehtuurillaan, upeilla rannoillaan ja runsaalla kulttuuritarjonnallaan. Ja kun vielä sattuu saapumaan ensimmäistä kertaa Barcelonaan kauniina aurinkoisena päivänä, voi todellakin sanoa olevansa myyty.

Lento Barcelonaan voi siis olla hyvinkin miellyttävä kokemus, varsinkin jos istut ikkunapaikalla ja pääset ihailemaan upeita maisemia. Näkymät ovat parhaimmillaan, kun kone aloittaa laskeutumisen Barcelonan lentokentälle ja aurinko kimaltelee Välimerellä, ja vuoret ja kukkulat kohoavat taustalla. Maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniita.

Kun astut ulos lentokentältä, vastassa on ihana lämpö vielä lokakuussakin. Barcelona on kuuluisa auringonpaisteestaan ja lämmöstään, ja kun aurinko vielä paistaa pilvettömältä taivaalta, voit olla varma, että nautit matkastasi täysillä.

Näin aurinkoisissa tunnelmissa sai Espanjaan saapua vielä viikko sitten. Lämpöasteitakin riitti juuri sopivat 25. Katso video ohesta –

Lento Helsingistä Barcelonaan

Barcelonan nähtävyyksiä

Kaupungin nähtävyydet olivat helppoja löytää, ja niitä oli paljon. Las Ramblas on yksi kaupungin kuuluisimmista kävelykaduista, ja se on täynnä kauppoja, ravintoloita sekä elävää musiikkia ja performansseja. Barcelonan suuri ylpeydenaihe on myös kuuluisa arkkitehti Antoni Gaudin töihin kuuluva Sagrada Familia -kirkko. Tämä upea kirkko on yksi maailman tunnetuimmista rakennuksista, joka on ollut rakenteilla jo yli 100 vuoden ajan.

Barcelonassa on myös upeita rantoja, kuten Barceloneta Beach, joka sijaitsee vain lyhyen metromatkan päässä keskustasta. Siellä voit rentoutua auringossa ja nauttia Välimeren raikkaasta ilmasta. Rannalla on myös monia ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia herkullisia espanjalaisia ruokia ja juomia.

Katso ohesta lyhytvideoni Barcelonan aurinkoisilta kaduilta lokakuussa 2016 –

Barcelonan aurinkoisia katuja

Barcelonassa on myös runsaasti erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden ja Barcelonassa kannattaa tutustua myös kulttuurielämyksiin, kuten flamenco-esityksiin ja Gaudin suunnittelemiin rakennuksiin, jotka ovat todellisia taideteoksia.

Paluulento Barcelonasta Helsinkiin

Paluulento lomalta kotiin on useimmiten haikea hetki, mutta onneksi sekin voi samalla tarjota upeita maisemia ja unohtumattomia kokemuksia. Itse palasin hiljattain Barcelonasta Helsinkiin Norwegianin lennolla, ja nyt haluan jakaa kanssasi kokemukseni matkasta sekä paluulennon upeista maisemista.

Lentoni Barcelonasta Helsinkiin lähti aikaisin aamulla, ja taivas oli pilvinen. Vaikka se ei ollutkaan aurinkoinen päivä, oli silti hienoa ihailla maisemia, sillä istuin jälleen ikkunapaikalla.

Odotin innolla, mitä uutta matkan varrella tulisi vastaan, ja kun kone oli kohonnut korkeuksiin, muuttuivat maisemat nopeasti. Pilvien yläpuolelta avautui upea näkymä yli Euroopan ja pilvien välistä saattoi nähdä auringon pilkahduksia.

Oheisella videolla, jonka olen tehnyt, nähdään upeita maisemia lentomatkalla Barcelonasta Helsinkiin. Video sisältää kauniita kuvia ja tunnelmallista kitaramusiikkia, joka on myös minun tekemääni. –

Lento Barcelonasta Helsinkiin

Kun kone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle, oli aurinko korkealla taivaalla ja maisemat täysin erilaiset kuin aamulla Barcelonasta lähtiessä. Helsinkikin näytti upealta ja kirkkaalta auringonpaisteessa ja paluu arkeen alkoi aurinkoisissa tunnelmissa.

Löydät lisää videoitani maailmalta oheisesta linkissä!

Tutustu myös visuaaliseen matkaoppaaseeni Indivue – Matka Eurooppaan!

Sinua voisi myös kiinnostaa, mikä oli se hyvä ravintola Barcelonassa, jossa söin.

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *