Käyttökokemuksia Mandukan joogamatosta

*(Mainos: Postaus tehty blogiyhteistyönä vastineeksi joogamaton kantolaukusta, jonka antoi StudioYin)

Löysin vuosi sitten itselleni joogamaton Zen Exposta, Joogastudio StudioYinin ständiltä. Kyseessä oli Mandukan valmistama joogamatto, joka oli valmistettu luonnonkumista.

Joogamatto on nyt ollut käytössäni tasan vuoden ja kuten oheisista kuvista voit nähdä, se on yhä kuin uusi. Ostin joogamaton ylläpitoa varten myös Mandukan puhdistussuihkeen joogamatoille. Puhdistussuihkeen haju oli kieltämättä hieman pistävä, mutta puhdistusneste toimittaa hyvin tehtävänsä ja poistaa käytön jäljet. Sen haju häviää myös nopeasti.

Ainoa miinuspuoli matossa on itse luonnonkumisen joogamaton ominaishaju, joka ei puhdistusnesteellä häviä ja joka joogamaton parilla ensimmäisellä käyttökerralla valtasi koko pienen joogastudion. Siis valtasi, ei valloittanut.Tuo luonnonkumin ominaishaju hälveni kuitenkin käyttökertojen myötä, ja on tätä nykyä vain joogaajan itsensä erittäin pieni ilo tai riesa joogatunnin jälkeen, ja siitäkin selviää suihkulla.

Kaiken kaikkiaan olen siis ollut todella tyytyväinen tähän joogamattoon. Sen pito sekä sen antama tuki jooga-asanoissa on loistava. Koettuani Mandukan eKO-joogamaton, oli ero vanhaan joogamattooni niin merkittävä, että koin välttämättömäksi kirjoittaa tämän artikkelin lukijoilleni, jotta hekin tietäisivät, miten voi boostata omaa joogaharjoitteluaan uusiin sfääreihin ja miten voi jopa välttää loukkaantumisen, jonka halvan kuluneen joogamaton varomaton käyttö voi aiheuttaa, kun pito häviää.

StudioYinin joogamaton kantolaukku
StudioYin:in joogamaton kantolaukkua

Joogamatollani on StudioYinin kantolaukku, jonka verkkomateriaali samalla sekä suojaa mattoa että antaa sen hengittää, matkalla joogatunnille.

Lue seuraavasta myös muut artikkelini erityisesti joogaan liittyen: http://bit.ly/Jooga

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.