Kalasataman metroasema -kollaasi ja matkaopas

Kalasataman metroasema -kollaasi
Kalasataman metroasema -kollaasi

Kalasataman metroasema on ensimmäinen maanpäällinen metroasema lähdettäessä Helsingin keskustasta kohti itää.

Jo kauan ovat metromatkustajat saaneet ohikulkiessaan seurata ja ihmetellä Kalasataman metroaseman oheen rakentuvan kauppakeskuksen nousemista. Se on kuin performanssitaidetta parhaimmillaan ja rakennusmiehet ovat tehneet siinä huikean urakan.

Oheisen Kalasataman metroaseman valokuvakollaasin kuvat ovat parin viikon takaa huhtikuun lopulta ja mukaan kollaasiin on päässyt myös kaunis virkattu sydän, joka on piristänyt ohikulkijoita metroaseman kaiteessa jo kauan.

Seuraavasta linkistä löydät pienen matkaoppaan Kalasatamaan.

Muut Helsingin metropysäkit löytyvät täältä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *