Baga Beachin normi iltapäivä

Oheisella videolla näet, miltä näyttää tavanomainen iltapäivä Baga Beachilla Pohjois-Goassa Intiassa.

Videokuvaus Indivue.

Musiikki, joka soi taustalla, tunnetaan alunperin Bollywood-elokuvasta Roy, ja kappaleen nimi on Chittiyaan Kalaiyaan. Google suomentaa kappaleen nimeksi Liinavaatteet. Elokuvassa Roy on muuten erinomainen musiikki, mutta tähtiä elokuva saa Indivuelta alle kolme. Lue lisää Bollywoodista INDIVUEn teoksesta Matkaopus Bollywoodiin

Baga Beach tunnetaan Goan bilerantana. Löydät matkavinkkejä Baga Beachille seuraavasta linkistä http://bit.ly/BagaBeach. Kaikki Goan rannat sekä paljon muita matkavinkkejä Goaan löydät puolestaan INDIVUEn teoksesta Matkaopus Goaan!

Tietoa kirjoittajasta

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.