Nyhavh - nähtävyys Kööpenhaminassa

Video kanaalin varrelta Kööpenhaminasta

Oheinen video vie katsojansa kanavan varrelle Kööpenhaminaan, jossa on tunnettu turistikohde Nyhavn. Nyhavnista voit päiväsaikaan lähteä kanavaristeilylle ja ilta-aikaan voit nauttia illallisen kera lasillisen Nyhavnin värikkäiden rakennuksien edustalla sijaitsevilla ravintolaterasseilla.   

Lue Indivuen muut matkavinkit Kööpenhaminaan englanniksi seuraavasta linkistä http://bit.ly/TripToCopenhagen ja tutustu myös Indivuen suureen teokseen Matkaopus Eurooppaan, jota täydennetään tässä myöhemmin useilla uusilla videoilla.  

Tästä linkistä löydät vielä hyvän matkasuunnitelman Kööpenhaminaan –   Liity mukaan lukijaksi!

Tietoa kirjoittajasta

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.