Kategoriat
Kööpenhamina

Video kanaalin varrelta Kööpenhaminasta

Oheinen video vie katsojansa kanavan varrelle Kööpenhaminaan, jossa on tunnettu turistikohde Nyhavn.

Oheinen video vie katsojansa kanavan varrelle Kööpenhaminaan, jossa on tunnettu turistikohde Nyhavn. Nyhavnista voit päiväsaikaan lähteä kanavaristeilylle ja ilta-aikaan voit nauttia illallisen kera lasillisen Nyhavnin värikkäiden rakennuksien edustalla sijaitsevilla ravintolaterasseilla.   

Lue Indivuen muut matkavinkit Kööpenhaminaan englanniksi seuraavasta linkistä http://bit.ly/TripToCopenhagen ja tutustu myös Indivuen suureen teokseen Matkaopus Eurooppaan, jota täydennetään tässä myöhemmin useilla uusilla videoilla.  

Tästä linkistä löydät vielä hyvän matkasuunnitelman Kööpenhaminaan –   Liity mukaan lukijaksi!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.