Intialaisen lehmän poseeraus

Oheisessa videossa poseeraava intialainen lehmä nähtiin INDIVUEn blogipostauksen valokuvassa jo vuonna 2006, otsakkeella ”Lehmä tiellä”. Toiset kyseisen videon lehmistä ovat puolestaan tuttuja jo aiemmin INDIVUEn Demo Exhibition -kokoelmasta.

Mutta nyt, hyvät lukijani, on vuorossa video siitä, miltä näyttää kyseinen aito ja lavastamaton lehmän poseeraus keskellä tietä –

Video on kuvattu Intian Goassa. Tarkemminottaen Etelä-Goan suurimmassa kaupungissa Margaossa.

Lehmäposeeraus, englanniksi Cow pose, tunnetaan myös länsimaisessa joogassa selkävaivoja lievittävänä asanana. En kuitenkaan suosittele sitä tehtäväksi keskellä liikennettä, niinkuin oheisessa videossa lehmätähtönen demonstroi. Lue lisää jooga-artikkeleita INDIVUEsta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.