Kategoriat
Goa Intia

Videoita kalastajista Goan rannalla

Colva Beach sijaitsee Etelä-Goassa ja on sen turistirikkain ranta.
Kuitenkin, kun kävelet Colvan päärannalta hieman eteenpäin, etelään tai pohjoiseen, löytyy rannalta muutakin kuin turisteja,
nimittäin kalastajia työn touhussa –

Colva Beach sijaitsee Etelä-Goassa Intiassa ja on Etelä-Goan turistirikkain ranta. Kuitenkin, kun kävelet Colvan päärannalta hieman eteenpäin, etelään tai pohjoiseen, löytyy rannalta muutakin kuin turisteja, nimittäin kalastajia työn touhussa.

Oheisella videolla näet paikallisia goalaisia kalastajia perkaamassa suuria verkkojaan. Toisella videolla näet puolestaan kalastajia lähdössä merelle töihin, auringonlaskun aikaan.

Perinteisen Goalaisen kalastajaveneen vesillelaskemisen työläyttä lukuunottamatta kalastus vaikuttaa aika mukavalta hommalta, eikös? Siis jos ei ole myrskysää. Benaulim Beachin tuntumassa on myös suuri kalastajien työmaa, missä voit nähdä työvälineiden ja työnteon lisäksi kaloja levitetyn kuivumaan verkkojen päälle. Kalastajien saaliita voikin sitten ostaa paikallisilta toreilta. Myös itsenäisiä myyjättäriä voi nähdä tien varsilla kaloja kauppaamassa.

Lue lisää Colvasta ja Goasta teoksessa INDIVUE – Matka Goaan!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.