Videolla Vagator Beach Pohjois-Goassa

Vagator Beach sijaitsee Pohjois-Goassa ja on jylhien kukkuloiden ympäröimä kookas ranta Anjuna Beachin ja Chapora Hillsin välissä. Kukkuloiden väliin mahtuu myös Little Vagator Beach sekä esim. oheisella videolla näkyvä pienempi ranta-alue.

Video on kuvattu maineikkaasta 9bar-ravintolasta käsin auringonlaskun hetkellä, jolloin GoaTrance-musiikki valtaa eetterin. Yli vuosikymmen sitten. Kuitenkin, katsottuasi tämän lyhyen videon, tulee nähtävillesi lisää videoita Vagatorista, jos YouTuben algoritmit täsmäävät, ja niiden kautta voit tutustua lisää tämän Goalaisen Vagatorinkylän turistimeininkiin.
Tilaa myös Indivuen YouTube-kanava!

Suht reaali-aikainen matkaopas Vagatoriin sinulle löytyy INDIVUEn artikkelista Kaikki Goan rannat.

INDIVUEn teos Matka Goaan on Matkaopas Goalle

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *