Delhin kauneimmat kädet -sarja nyt Netflixissä

Mikael Bergstrandin romaaniin Delhin kauneimmat kädet perustuva kolmiosainen tv-sarja on nyt nähtävillä Netflixissä.

Mainitsin kyseisestä romaanista aiemmassa artikkelissa, joka kertoi Intiaan liittyvästä kirjallisuudesta viime vuoden Helsingin Kirjamessuilla. Delhin kauneimmat kädet -sarjahan pyöri syksyllä 2017 myös YLE:n Areenassa, mutta sen katseluaika on jo päättynyt.

Netflixissä tuo sarja kuitenkin on, tällä hetkellä, ja kun kaksi kolmesta jaksosta on takana päin, niin voin sitä hyvin suositella. Sarjan tv-toteutus on onnistunut, sillä se nappaa mukaansa paljon paremmin kuin itse alkuperäinen romaanikirja. Tämä johtuu paljolti intialaisen näyttelijän Joy Senguptan mainiosta roolityöskentelystä, vaikkei hän – kuka tietää – loppujen lopuksi ehkä paljoa edes näyttele.

Delhin kauneimmat kädet kertoo siis tarinan ruotsalaisesta keski-ikäisestä eronneesta miehestä, joka matkustaa Intiaan ja rakastuu intialaiseen naimisissa olevaan naiseen.

Tämä hykerryttävä kolmiosainen sarja on pakko katsoa loppuun asti!

Katso myös Indivuen aiempi artikkeli New Delhin parhaimmista nähtävyyksistä! Muut Indivuen Delhiin liittyvät artikkelit löydät kätevästi tästä linkistä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.