Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB Helsingin Kulttuuritalolla

Keskiviikkona Helsingin Kulttuuritalolla saatiin elää nostalgisia tunnelmia, kun Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki yhdessä Von Hertzen Brothers -yhtyeen kanssa soittivat Kingston Wallia.

Petri Wallin muistokonsertista Tavastialla kesällä 1995 oli kulunut huikean pitkä aika ja Petri Wallin syntymästä jo 50v., minkä kunniaksi tämä rundi järjestettiin.

Kuoppis ja VHB play Kingston Wall 2019

Ilta Kulttuuritalolla oli mannaa Kingston Wallin faneille ja oli upeaa saada seurata Sami Kuoppamäen  virtuoosimaista rummutusta paraatipaikalta, kun edessä ei ollut laulajaa. Oli vain itämainen matto. Laulupuolen hoiti Mikko Von Hertzen, lavan oikeasta reunasta, ja paremmin kuin hyvin. Kie Von Hertzen lavan vastakkaisessa reunassa oli kitarasooloineen ilmiömäinen.

Keikalla saatiin kuulla myös Goa trancesta 1990-luvulla vaikutteita saanut Kingston Wall -kappale Stuldt Håjt ensimmäisen kerran livenä ja tuo biisi räjäytti tunnelman kattoon. Muita erityisesti mieleenpainuneita kappaleita olivat coverbiisit I Feel Love ja Fire.
Encorena kuultu originaali Kingston Wall -kappale Shine On Me jäi puolestaan kaipaamaan saksofoniaan.

Kingston Wall on musiikkia, joka toimii ilman musiikkivideoita, eivätkä videot millään tavoita todellista livetunnelmaa keikalla.

Olisi kerrassaan mainiota jos nämä lahjakkaat muusikot mitenkään ehtisivät / viitsisivät / jaksaisivat pyörittää Kingston Wall -jameja useammin kuin kerran viidessä vuodessa.

JJylli, Kuoppis ja VHB Kulttuuritalolla 27.3.2019

(Seuraavan tekstin sisältämät affiliate-linkit on merkitty * tähdellä)

Kingston Wall -musiikkia löytyy nykyään helposti kuunneltavaksi iTunes- ja Apple Music -palveluista, ja esimerkkeinä tästä aito

Myös Von Hertzen Brothers -yhtyeeltä löytyy useampi albumi iTunesista,
kuten yhtyeen viimeisin albumi nimeltään * War Is Over.
Apple Music -palvelun avulla ne voi kuunnella kaikki.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.