Rocklaulaja Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
|

Livemusiikkia Anjuna Flea Marketilla Goassa

Tämänpäiväinen video vie meidät ajassa 14 vuotta taaksepäin vuoteen 2006 ja Goaan, jolloin bloggasin Anjuna Flea Marketin katusoittajasta kuvan otsikolla Katumuusikko Anjunassa.

Anjunan suosittu turistinähtävyys piti sisällään paljon livemusaa niin intialaisten kuin länsimaistenkin muusikkojen esittämänä. Oheisen kuvan rocktähtönen esiintyy Café Loodan lavalla Arabian meren rannalla.

Länsimaista rockia Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Länsimaista rockia Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Kahvila Anjuna Flea Marketilla
Kahvila Anjuna Flea Marketilla

Katso lisää valokuviani Anjuna Flea Marketista täällä.

Lue myös 5 syytä käydä Anjuna Flea Marketilla.

Katusoittaja Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Intialainen katusoittaja Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006.
Anjuna Flea Market Beach vuonna 2006
Anjuna Flea Market Beach vuonna 2006
Tanssiesitys Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Tanssiesitys Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Intialaisia tanssijoita Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006
Intialaisia tanssijoita Anjuna Flea Marketilla vuonna 2006

Oheisella videolla näet ja kuulet aitoja soundeja Intiasta ja länsimaisten hippien perustamasta Anjuna Flea Marketista Goassa vuodelta 2006.

Kuulet esimerkiksi katusoittajan soittavan intialaista torvea mukanaan koristeltu puhveli, jonka myös nähtiin joskus tanssivan soitetun musiikin tahtiin. Seuraavan nurkan takana kuulet puolestaan technomusiikin soivan ja parin myyntikojun jälkeen kuulet länsimaisen rockbändin soittavan. Intialainen kansantanssiryhmä valloittaa sitä seuraavan kahvilan lavalla ja lopuksi pistäydytään Café Loodan rantalavalle kuuntelemaan länsimaista softrockia.

Video kiertää ilman käsikirjoitusta Anjunan kirpputorilla, jolla, toisin kuin länsimaisilla kirpputoreilla, on myynnissä uusia tuotteita. Koruja, kankaita, housuja, hameita, paitoja, päiväpeittoja, hammockeja jne., eritoten hippien ja boheemien makuun

10 vuotta tätä videota myöhemmin oli tunnelma Anjunan Flea Marketilla lähestulkoon sama, ehkä hieman kaupallisempi, ja kännykät ja selfiet olivat tulleet mukaan kuvioihin. Postaan siitä ehkä videon myöhemmin.

Tilaa blogi ja seuraa somessa, niin pääset näkemään myös sen videon!

Lue ja tilaa myös teokseni INDIVUE – Matka Goaan.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Mielenkiintoinen postaus. Aikoinani olin Goalla siis kymmenisen vuotta sitten ja juuri anjunassa ja se seikkailu jäi mieleeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *