Evolven kosmetiikka matkakoko

Testissä Evolven luonnonkosmetiikka ja matkakoko

Sain henkilökohtaisen kutsun Ruohonjuuren Helsingin Mannerheimintien myymälään, kun brittiläisen Evolven kosmetiikkasarjan perustaja Laura Rudoe oli liikkeessä esittelemässä brändiään. Kyseessä ei siis ole blogiyhteistyö, mutta päätin silti kirjoittaa aiheesta, koska sain kotiini kokeiltavaksi Evolven matkakoon tuotteita. Lue millaista oli Evolven kosmetiikka

Evolven tuotteiden pakkausmalli on yksinkertainen ja yhdenvärinen, hieman kierrätysmateriaalia muistuttava ohutpahvinen pakkaus, jonka sisällä oleva kosmetiikka on lasipurkkeihin pakattu. Evolvehan myy tuotteitaan niin normaalin kokoisina kuin myös matkakoossa, joka on piirre, jota olen toisinaan kaupan tiskillä kummastellut. Tuotteet ovat kuitenkin sen verran tyyriitä, etten ole matkakokoja itselleni ostanut, vaikka ne ovatkin kätevänkokoisilta vaikuttaneet. Sain kuitenkin Evolvelta kotiini testattavaksi noita näppäriä matkakoon tuotteita.

Ensimmäinen tuotteista oli Kalahari dream cleansing oil for normal/combination skin, with squalane & kalahari watermelon, 30ml. Puhdistusöljy oli 100% luonnollista alkuperää ja 80,9% orgaaninen. Kyseisessä normaalille ja sekaiholle tarkoitetussa puhdistustuotteessa oli jännä karkkimainen tuoksu, ja miselliveden jälkeen se puhdisti kasvot mainiosti. Tuotetta oli miellyttävä käyttää eikä se ärsyttänyt ihoa. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että minulla on erittäin herkkä iho, joten jos se ei reagoi kemikaaliin, niin silloin kyseessä lienee turvallinen tuote.

Toinen tuote, jonka sain kotiini kokeiltavaksi, oli Evolven Hyaluronic serum 200, All skin types / dehydrated skin with hyaluronic acid, 10ml. Seerumi oli 99,9% luonnollista alkuperää ja 39,5% orgaaninen. Tämä kaikille ihotyypeille tarkoitettu tuote oli kirkas ja hajuton, eikä myöskään ärsyttänyt ihoani. En ole vielä ehtinyt huomata ihossani mitään erityistä parannusta seerumista johtuen, mutta ei se ainakaan huonommaksi ole mennyt.

Kolmas tuote, jonka sain testaukseen oli Evolven Daily renew facial cream for normal / dry skin with anti-ageing peptides & hyaluronic acid. Tuote oli 99,8% luonnollista alkuperää ja 32,9% orgaaninen. Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetussa voiteessa oli mukava koostumus, joka oli helppo levittää kasvoille ja se tuntui miellyttävältä kasvoilla. Se oli kevyempää kuin niveavoide, mutta jotain samankaltaisuutta niissä oli, ehkä se valkoinen väri.

Sain lisäksi muutaman parin millin näytepakkauksen Evolven naamioista. Kokeilin heti ensimmäiseksi saunan jälkeen heidän kultanaamiotaan, ja hullaannuin tuotteeseen välittömästi. Minulla oli ennen tätä ollut käytössäni Cattierin naamio, joka kuivui aina kasvoille kovahkoksi kuoreksi, joten Evolven kultanaamio oli piristävän erilainen. Se ei kuivunut ihoon kiinni ja se oli helppo pestä pois. Tuotteen vaikutusaika oli 5-10 minuuttia, mutta olisin mielelläni pitänyt sitä kauemminkin, sillä sen verran mukavalta se tuntui.

Evolve kultamaski
Evolven kultanaamio

Ihastuin tähän Bio-Retinol Gold Maskiin kuitenkin niin paljon, että kävin ostamassa sitä kaupasta lisää, ja sitä myytiin 60ml pakkauksessa. Bio Retinol Gold Mask for tired skin, the ultimate skin boost with bidens pilosa, gold sparkles & organic rosehip, oli tarkoitettu boostaamaan väsynyttä ihoa ja sen se kyllä tuntui tekevän. En tosin tiedä, kuinka paljon saunassakäynti vaikutti asiaan, sillä olen käyttänyt tuotetta vain saunan jälkeen, ja ihohan aina muutoinkin siitä tykkää ja piristyy. Naamio oli 100% luonnollista alkuperää ja 85,1% orgaaninen.

Aiempia kokemuksia Evolven kosmetiikasta

Olin käyttänyt Evolven tuotteita jo aiemminkin, erityisesti silmänympärystuotteita. Ne olivat harmittomia, eivätkä koskaan ärsyttäneet ihoa. En kuitenkaan muista, miksi vaihdoin Evolven 360 Eye & Lip Contour huulten- ja silmänympärystuotteen toiseen merkkiin, mutta luulen, että kun ihastuin erään toisen luonnonkosmetiikkabrändin ihovoiteeseen, halusin kokeilla myös tämän toisen brändin silmänympärysvoidetta. En myöskään muista, että Evolve olisi tehnyt mitään parantavia ihmeitä silmänympärysiholleni, vaikka tuotetta olikin mukava käyttää, joten siinäkin oli hyvä syy kokeilla myös muita tuotteita.

Lisäksi minulla oli pitkään ollut käytössä Evolven Multi Peptide 360 moisture cream for dry / mature skin, with anti-ageing peptides, hyaluronic acid & cupuacu. Kyseinen kosteuttava voide kuivalle iholle oli talviaikaan vielä ihan ok, mutta kesän ajaksi minun piti laittaa se tauolle, sillä se tuntui liian raskaalta. Pakkauskoko oli erittäin riittoisa, 60ml. En ehkä kuitenkaan hanki sitä toiste. Ihastuin nimittäin heidän daily renewal facial cream -voiteeseen sen verran, että mieluummin käytän vaikka sitä.

Oletko sinä kokeillut Evolven tuotteita? Mitä pidit?

Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa sinua, niin oletko jo tutustunut hennalla värjäämiseen?

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *