Piparkakkuhunaja Metsäskogen
|

Gluteeniton vaihtoehto piparkakulle!

*blogiyhteistyö Metsä/Skogen: tuotteet saatu testattaviksi

Metsä on ollut paljon tapetilla blogissani tänä vuonna. Muistat varmaan, kun kerroin, kuinka metsäaiheinen Instagram-valokuvani päätyi osaksi installaatiota Valokuvataiteen museoon. Löydät videon tuosta aiheesta myös YouTube-kanavaltani.

Metsä oli aiheena myös tämän vuoden Nuori Suunnittelija-kilpailussa, jonka voittotyöstä kerroin viime kuussa.

Suomen metsä ja sen ihanuudet ovat myös yksi lempiaiheistani ulkomaille suunnatussa englanninkielisessä indivue.com-blogissani.

Metsä/Skogenin Piparkakku&hunaja ja villiyrttisuola

Ei siis ole mikään ihme, että ihastuin Metsä/Skogenin tuotteisiin, erityisesti sen valloittavaan Piparkakkuhunajaan, kun Metsä/Skogen oli esittelemässä tuotteitaan Helsingin Kirjamessuilla Suomalaisen Kirjakaupan osastolla.

Kyllä, luit aivan oikein – ruokaa kirjakaupassa. Metsä/Skogenin tuotteet ovat siis myynnissä myös suomalaisessa kirjakaupassa, jolla on myymälä Helsinki-Vantaan lentokentälläkin. Oli ihanaa päästä mainostamaan ulkomaisille seuraajilleni Instagramissa, että tällainen huikea suomalainen luontokokemus löytyy mukaanotettavaksi Helsinki-Vantaan lentokentältä – miten kekseliäs tapa jakaa suomalaisen metsän luksusta transit-matkaajille, jotka eivät ehdi Suomen kamaralle pysähtyä pidemmäksi aikaa.

Piparkakku&hunaja

Testissä Metsä/Skogenin tuotteita

Mainitsemani piparkakku-hunajavalmiste sisältää suomalaista hunajaa, kanelia, inkivääriä, neilikkaa ja kardemummaa ja on jouluisa makuaisteja sulostuttava gluteeniton vaihtoehto piparkakulle. Tiedäthän, kuinka joulupöytään katetaan juustoja ja piparkakkuja, mutta gluteeniton jää usein nuolemaan näppejään? Syömällä piparkakkuhunajaa juuston kera tai ilman, saa makoisan joulutunnelman gluteenittomasti! Varma valinta ainakin omaan joulupöytääni tänä vuonna.

Intiassahan on tapana kylmän talvikauden aikaan nauttia yhdessä hunajaa ja kanelia, ja toisinaan myös kardemummaa, pitämään flunssa loitolla. Tämä ayurvedinen tapa sopii mainiosti myös Suomen kamaralle. Lue lisää intialaisista mausteista täällä.

Toinen maukas hunaja, johon tutustuin Metsä/Skogenin pr-tilaisuudessa oli maustettu kuusenkerkällä. Kuusenkerkkiä voi siis syödä – niiden makuun ihastuin jo Skutan avajaisissa.

Metsä/Skogenin pr-tilaisuudessa koin myös metsäisen meditaatiotilaisuuden, jonka taustalla soinut äänimaisema kuvasti tuulenpuhuria jossain talvisen Lapin tuntureilla. Tai siltä se ainakin minusta tuntui. Enhän ole koskaan Lapissa käynyt, mutta Himalajalla kyllä. Metsäinen meditaatiotilaisuus kesken työpäivän oli piristävä kokemus.

Toinen tuote, jonka sain testattavaksi, oli Metsä/Skogenin Villiyrttisuola, joka koostui merisuolasta, mesiangervon lehdestä ja kukasta, mustaherukan lehdestä ja vadelman lehdestä. Kun avasin purkin ja haistoin, oli tuoksu todella kuin olisin kesäiseen metsään mennyt. Tervetullut tuote Helsinkiin, jossa ihania puita pilkotaan pois kerrostalojen tieltä. Mutta ei siinä vielä kaikki – ilahduttavasti Metsä/Skogen lahjoittaa 2% liikevaihdostaan Luonnonperintäsäätiölle ikimetsien suojeluun. Jäänkin mielenkiinnolla seuraamaan yrityksen tulevia aikaansaannoksia.

Villiyrttisuolaa

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *