Herkullisen ayurvedisen chain resepti

Ainakin Intiassa myynnissä olevasta Red Label Natural Care -teestä saat keitettyä itsellesi hemmottelevan chain, maitoteen, seuraavan reseptin mukaan:

Kiehauta reilu kupillinen vettä kattilassa.
Veden kiehuessa lisää kattilaan reilu teelusikallinen ayurvedistä teejauhetta. Anna seoksen kiehua parisen minuuttia ja lisää sitten reilu lusikallinen sokeria ja vajaa kupillinen maitoa ja anna kiehua vielä minuutin tai kaksi. Muista nauttia kiehuen valmistuvan ayurvedisen chain hurmaavasta tuoksusta ja kaada lopuksi keitetty tee siivilän läpi kuppiin ja nauti chaisi kuumana.

Mainittu Red Label Natural Care ayurvedinen tee sisältää viisi ayurvedistä ainesosaa, joiden sanotaan parantavan immuniteettia.

Nuo ainesosat ovat ashwagandha, joka auttaa stressin sietämisessä, mulethi, joka auttaa pehmentämään kurkkua, tulsi, joka parantaa kehon vastustuskykyä, kardemumma, joka auttaa ruoansulatuksessa sekä inkivääri, joka auttaa suojautumaan vilustumiselta ja yskältä.

Jos et siis kyseistä Red Label Natural Care -teetä saa käsiisi, voit ainakin yrittää löytää vastaavat ainesosat omaan teehesi, tai tarpeen mukaan.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.