Inkivääri-hunaja-sitruunateen valmistus
Tällä reseptillä valmistat herkullisen inkivääri-hunaja-sitruunateen, jota kannattaa juoda vaikka päivittäin:
Kiehauta teekupillinen vettä.
Pilko puolentoista sentin pala tuoretta inkivääriä suikaleiksi ja laita se suuren teekupin pohjalle. Kaada päälle teelusikallinen hunajaa sekä teelusikallinen tuorepuristettua sitruunamehua ja lisää vielä teepussi kuppiin.
Kaada päälle kiehautettu vesi.
Anna hautua 2-3 minuuttia, jonka jälkeen dippaa teepussia vielä kupissa 8 kertaa ennen kuin poistat sen.
Tämän jälkeen inkivääri-hunaja-sitruunatee on valmis nautittavaksi.
Suosittelen käyttämään mustaa teetä, sillä vihreä tee on parhaimmillaan kevyenä versiona ilman maitoa tai sokeria.
Lue lisää intialaisista mausteista tällä sivustolla!