Suomi Goassa mainetta niittämässä

Viime viikolla päivälehti Navhind Times kirjoitti, kuinka suomalainen mies – kertoen hänen koko nimensä, niinkuin Goassa on tapana – pidätettiin Dabolimin lentokentällä. Syynä oli sexual harrasment, eli mies oli ahdistellut lentokenttävirkailijatarta tarttumalla ilmeisesti häntä ryntäistä kiinni.


Kuulin myös, että joku päivä sitten Bagassa, oli suomalainen pariskunta mennyt uimaan kauas merelle ja heistä nainen ei koskaan palannut takaisin. Voimakkaat alavirtaukset olivat vieneet naisen mennessään. Niistä virtauksista on kaikkia varoitettu, mutta silti näkee noita uhkarohkeita, jotka lähtevät kauas Arabian mereen uiden.

Piirpaukekin tuossa soi eräänä päivänä eräällä rantashackillä allekirjoittaneen toimesta. Ja radiosta kuului The Rasmusta – he kun keikkailivat Mumbaissa joulukuun alussa.

J.K. Eräillä rantashackeilla liehuivat eri valtioiden liput läpi koko turistikauden. Lomakauden lopussa aurinko oli haalistanut lippujen värit olemattomiin ja tuuli repinyt liput jos jonkinmoisiksi riekaleiksi. Mutta yksi lippu sieltä erottui joukosta ollen ainut täysin ehjä ja loistaen yhä kirkkain, sinivalkoisin värein. Kyllä. Se oli Suomen lippu. Notta kyllä kelepas meikälääsen sillä rannalla jolokotella.. (Ks. kuva)

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.