Kategoriat
Kirjava

Terveisiä eduskuntaan vuonna 2011

Suomalainen yhteiskunta ei ole vieläkään hyvinvointiyhteiskunta, sillä se tunnetusti pitää ihmisiä työvoimatoimistoissaan työnhakijoina antamatta heille töitä, jotta he saisivat tuloja elääkseen, ja kuitenkin samanaikaisesti epää työnhakijalta työttömyyspäivärahan, työmarkkinatuen tai viimeisimpänä toimeentulotuen. Tämä on terveiseni juurivalittavalle uudelle hallitukselle.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Yksi vastaus aiheeseen “Terveisiä eduskuntaan vuonna 2011”

Kuka lie vei terveiset perille ja kenen aikaansaannosta lieneekään, että kyseinen hallitus muutti kuin muuttikin Suomen lakia oikeudenmukaisemmaksi niin, ettei työttömyyskorvauksen saaminen ole enää riippuvainen siviilisäädystä. Hieno askel.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.