Kategoriat
Bollywood Intia

Mangal Pandey suomeksi

Elokuvan esittäminen juuri nyt on myös erittäin huomaavainen veto YLE:ltä, sillä paraikaa käynnissä olevat Sodankylän Elokuvafestivaalit eivät taaskaan millään muotoa huomioi intialaista elokuvaa.

Elokuvavinkkinä mainitsen, että Mangal Pandey: The Rising tulee tänä iltana tv:stä ja suomenkielisillä tekstityksillä. Ehdottomasti uudelleenkatsomisen arvoinen elokuva, ja lisämausteena siihen tulevat vielä suomenkieliset tekstitykset.

Elokuvan esittäminen juuri nyt on myös erittäin huomaavainen veto YLE:ltä, sillä paraikaa käynnissä olevat Sodankylän Elokuvafestivaalit eivät taaskaan millään muotoa huomioi intialaista elokuvaa. Pohjoisen hotellihuoneessa pääsee nyt kuitenkin nauttimaan myös hyvästä intialaisesta elokuvasta tv:n kautta, itikoilta suojassa.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.