Paras aika matkustaa Goaan?

Goa kokee perinteisesti suurimman turistiryntäyksensä joulun ja uuden vuoden tienoilla.
Tuo ajankohta ei kuitenkaan ole paras mahdollinen aika matkustaa Goaan, jos tarkoitus on rentoutua, nauttia luonnon kauneudesta sekä välttää ruuhkia ja ylihinnoittelua.

Tällaisia tarkoituksia palvelee mainiosti juuri maaliskuu, jolloin kesä on Goassa jo alkanut. Sää maaliskuussa on toki kuumempi kuin vuodenvaihteessa, mutta samalla myös kosteampi, mikä takaa miellyttävän huumaavan trooppisen kokemuksen, varsinkin meren rannalla ollessa. Maaliskuun sää sopii vielä niillekin, jotka kuumuutta kaihtavat, jos pääsy ilmastoituun hotellihuoneeseen on tarvittaessa taattu.

Maaliskuussa hotellien hinnat ovat talvea huokeammat, sillä länsimaiden Intiaan suuntautuva turistikausi on lopuillaan, eikä kysyntää ole enää niin paljon. Tilaa löytyy hyvin myös rannalta, vaikka aurinkovuoteiden määrää on rajoitettu vain viiteen per shack.

Goan luontokin kaunistuu maaliskuussa, kun trooppiset linnut innostuvat laulamaan aamusta iltaan ja auringonlaskut vaikuttavat häikäisevämmiltä kuin alkuvuodesta.

Vielä siis ehtii matkustaa, jos viisumi Intiaan on valmiina.

Teos INDIVUE – Matka Goaan on matkaoppaasi Goalle.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.