Monikielinen blogi

Mutta nyt siis, ainakin Frankfurtin kirjamessujen ajan – indivue, monikielisesti –

Suomi on paraikaa Frankfurtin kirjamessujen teemamaa ja kunniavieras.

Tätä juhlistamaan lisäsin tähän enimmälti suomenkieliseen indivue-blogiin Google translate -ominaisuuden, jonka avulla lukija voi kääntää indivue-blogin haluamalleen kielelle, siis vaikkapa saksaksi. Löydät tuon ominaisuuden sivun vasemmasta yläreunasta, ainakin tällä hetkellä –

Koskapa käännösten paikkaansapitävyyttä ei kuitenkaan voi varmistaa, harkitsen vielä, jääkö tuo ominaisuus tähän blogiin pysyvästi. Lukijan kun ei ole helppoa aina kantaa vastuutaan siitä, mitä lukee, tahi tarkistaa tekstin taustoja.

Mutta nyt siis, ainakin Frankfurtin kirjamessujen ajan – indivue, monikielisesti, ole hyvä!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.