Bollywood-elokuva Shamitabh ensi-iltaan Intiassa huomenna 6.2.2015

Huomenna perjantaina saa ensi-iltansa Intiassa Bollywood-elokuva Shamitabh, joka on samalla ensimmäinen Bollywood-elokuva, jota on kuvattu myös Suomessakin.

Yksi Intian tunnetuimmista miesnäyttelijöistä, legenda Amitabh Bachchan, on tuon elokuvan pääosassa ja muissa pääosissa nähdään Dhanush, joka loikkaa Bollywoodiin Kollywoodista, sekä mielenkiintoinen uusi tuttavuus Akshara Haasan, 24-v. näyttelijätär, joka niinikään on tullut Bollywoodiin Intian itä-rannikolta. Elokuvan on ohjannut R. Balki.

Indivue on seurannut elokuvan Shamitabh matkaa ensi-iltaan Intiassa koko tämän vuoden ja ensimmäisenä teaserina saimme televisiossa nähdä Amitabhin itsensä laulaman kappaleen Piddly, jonka videossa Amitabh istuu ahtaan wc-kopin suljetulla pöntöllä laulamassa itsekseen kyseistä Piddly-kappaletta mikkinään alapääsuihku. Tämä oli todella odottamaton ensiesittäytyminen elokuvalle ja hyvin epätavanomaista Bollywoodia. 

Lehdistä olemme saaneet lukea, että Shamitabh kertoo turhautuneen miehen tarinan, sekä tarinan siitä, kuinka jokaisen menestyvän henkilön takaa löytyy tiimi.

Shamitabh on elokuva kahden erilaisia kykyjä omaavan egon yhteentörmäyksestä ja siitä, kuinka yhteentörmäys ei kanna hedelmää.

Shamitabh elokuvan trailereita on ollut kaksi ja ensimmäinen niistä julkaistiin tammikuun 6. päivä 2015, kuten kaikki Indivueta twitterissä seuranneet jo tietävätkin. Vauhdikkaina ja mielenkiintoisina nuo trailerit saivat innolla odottamaan elokuvan ensi-iltaa, joka on siis huomenna perjantaina 6.2. Intiassa. Jälkimmäisessä trailerissa nähdään muuten jo myös pieni pala Suomeakin, nimittäin Finnairin logo.

Mitä muuta löytyikään Suomesta Bollywoodiin, se selviää siis huomenna!

Suomen ensi-ilta elokuvalle Shamitabh on sunnuntaina 8.2. Kino K-13:ssa. Kyseessä on sama elokuvateatteri Helsingissä, jota on aiemminkin mainostettu Indivuen sivustolla Suomessa esitettyjen intialaisten elokuvien sekä Thakuri Filmsin yhteydessä. Lippuja Shamitabhin näytökseen lienee on vielä Tiketistä saatavilla!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.