Shamitabh – Bollywood, 2015; Elokuva-arvio

Shamitabh oli siis tänään ensi-illassa Intiassa. Kyseessä oli hieno elokuva mykästä nuoresta miehestä, jota esitti Dhanush. Muissa pääosissa nähtiin Amitabh Bachchan ja Akshara Haasan.

Elokuva toimi yllättäen jopa ilman tekstitystäkin – ollen toki Bollywoodilaisittain pitkä, mihin kannattaa varautua. Suomessa oli tehty hienoa työtä, sillä elokuvan Helsinki-kohtaukset olivat edukseen, ja mukana oli ottoja mm. Esplanadin kadulta sekä ravintola Kappelista Esplanadilla että Meilahden sairaalasta. Finnair loisti elokuvassa ja luminen Lappi näytti tarjonneen oivat puitteet tanssille ja mielikuvituksekkaalle lumiveistokselle.

Aiemmassa postauksessani ihmettelin laulukohtausta vessassa, mutta sillekin löytyi elokuvassa järkeenkäypä selitys. Suosittelen ehdottomasti katsomaan elokuvan Shamitabh – se saa Indivuelta jopa 3,5 tähteä ilman tekstitystä, jota elokuvateatterit Intiassa eivät siis tarjonneet!

Elokuvan Shamitabh traileri
Löydät lisää arvioita mm. intialaisista elokuvista oheisesta linkistä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.