|

Patnemin ranta Intian Goassa, 2015

Patnem Beach on pienehkö, siisti ja rauhallinen ranta Etelä-Goassa Palolemin eteläpuolella, ja rannalla sijaitsee muutamia beach shack -ravintoloita aurinkovuoteineen.

Patnem Beachin rannalle johtavan kadun varsi on täynnä pieniä kauppoja Pohjois-Goan Arambolin ja Etelä-Goan Palolemin tyyliin. Meno ja liikenne Patnemissa on kuitenkin huomattavasti rauhallisempaa kuin edellämainitsemissani parissa muussa Goan rantakohteessa.

Patnem Beach on lyhyen kävelymatkan päässä Colomb Beachista. Oheinen kuva Patnemin rannasta on otettu Colombin rannalta käsin. Niin lähellä toisiaan rannat sijaitsevat.

Patnemin rantaa voi suositella lomailijalle, joka ei kaipaa rantalomaltaan yöelämää tai actionia.

Patnemin ranta Colomb Beachilta kuvaten
Patnemin ranta Colomb Beachilta valokuvattuna

Patnem Beachin historiaa ja kulttuuria

Goa itsessään on alue, jolla on rikas ja monimutkainen historia. Sen menneisyys Portugalin siirtomaavaltana on jättänyt syvän jäljen alueen kulttuuriin, arkkitehtuuriin ja ruokailutottumuksiin. Patnem Beach, vaikka vähemmän tunnettu kuin jotkin muut Goan rannat, heijastaa tätä historiallista perintöä. Ranta on pitkään ollut paikallisten kalastajien koti, ja tämä perinne jatkuu edelleen, antaen vierailijoille mahdollisuuden nähdä perinteistä goalaista elämäntapaa.

Luonto ja maisemat

Patnem Beachin yksi suurimmista vetonauloista on sen luonnonkauneus. Ranta on suhteellisen puhdas ja sitä ympäröi kookospalmuja, mikä luo idyllisen ja rentouttavan tunnelman. Merivesi sopii uimiseen, ja hiekkaranta on pehmeä ja miellyttävä kävellä.

Aktiviteetit ja palvelut

Vaikka Patnem Beach on rauhallisempi kuin monet muut Goan rannoista, löytyy sieltä silti riittävästi aktiviteetteja ja palveluita. Rannalla on useampi ravintola ja kahvila, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä ruokia. Rannan tuntumasta voi löytää jooga- ja meditaatiotyöpajoja ja vesilajeista kiinnostuneille voi myös löytyä aktiviteetteja

Majoitus

Patnemin ranta-alue tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja matkailijoille. Tarjolla on yksinkertaisia bambumajoja, jotka sijaitsevat aivan rannalla, sekä ylellisempiä vaihtoehtoja, kuten boutique-hotelleja ja yksityisiä huviloita.

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *