Colomb Beach Intian Goassa

Patnem ja Colomb Beach, Etelä-Goa, Intia

Patnem Beach on pienehkö, siisti ja rauhallinen ranta Etelä-Goassa Palolemin eteläpuolella. Patnemin rannalta löytyy muutamia shack-ravintoloita sekä aurinkovuoteita. Kävelymatkan päässä Patnemin rannasta on pikkuruinen Colomb Beach, jonka voit nähdä oheisesta kuvasta, joka on kuvattu Patnemin rannalta käsin.


Eräässä Colomb Beachilla sijaitsevassa shack-ravintolassa, jonka nimi on jäänyt valitettavasti unholaan mutta jonka voit nähdä oheisesta kuvasta, tulin syöneeksi yhden parhaimmista mozzarellasalaateista koskaan.

Saatat löytää kyseisen shack-ravintolan nimen sekä muun tarpeellisen tiedon englanninkielisestä matkaoppaasta Patnem-Colomb Beachille oheisessa linkissä: http://bit.ly/PatnemColombBeach

Löydät muut Goan rannat INDIVUEn artikkelista Kaikki Goan rannat 
ja voit lukea lisää Goan rannoista täällä.

Teos INDIVUE – Matka Goaan on matkaoppaasi Goalle!

Patnem ja Colomb Beach, Etelä-Goa, Intia

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.