Kategoriat
Goa Intia

Betul Beach Goassa

Betulin ranta, Betul Beach, sijaitsee Etelä-Goassa pitkän hiekkarantaviivan päässä Cavelossimin ja Moborin rannalta hieman vielä etelään päin mentäessä paikassa, jossa rantaviiva katkeaa hiekkarantojen takaa virtaavan joen yhdistyessä mereen ja palmujen peittämän kukkulan noustessa eteen.

Vuosia sitten päätin nähdä ja kuvata Goan kaikki rannat ja blogata niistä lukijoilleni.
Nyt löydätkin kyseiset Goan rannat oheisen linkin artikkelista.
Pari mainittavaa rantaa sekä kenties häikäisevin Goan kaikista rannoista ovat vielä julkaisematta, joten päivitetäänpä tilanne –

Betulin ranta, Betul Beach, sijaitsee Etelä-Goassa pitkän hiekkarantaviivan päässä Cavelossimin ja Moborin rannalta hieman vielä etelään päin mentäessä paikassa, jossa rantaviiva katkeaa hiekkarantojen takaa virtaavan joen yhdistyessä mereen ja palmujen peittämän kukkulan noustessa eteen.

Jos kierrät tämän rantaviivan toiselle puolelle, et näe turismiteollisuutta etkä rantashackkeja, vaan paljon paikallisia goalaisia kalastajia sekä kalastajaveneitä, kuten oheisessa kuvassa, joka on otettu juurikin Betulin rannalta Betulin kylästä käsin. Kuvassa taivaalla näkyvä para-sailing-varjo on todennäköisesti lähtöisin Cavelossimin rannalta, joka sijaitsee suurinpiirtein tuossa kohden rantaviivan toisella puolen.

Voit lukea lisää Goan rannoista INDIVUEn artikkelista Goan kaikki uimarannat ja rantalinnakkeet!

Matkaopas Betul Beachille Goaan englanniksi löytyy täältä: http://bit.ly/BetulBeach

Teos INDIVUE – Matka Goaan on matkaoppaasi Goan rannoille!

Betul Beach, Etelä-Goa, Intia
Goalainen kalastajavene Betul Beachilla

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.