Joogaloma!

(Mainos: Tämä postaus tehty vastineeksi sisäänpääsystä Joogafestival 2016 -tapahtumaan)


Avantojoogaa, suksijoogaa tai jääjoogaa ei tietääkseni ole vielä keksitty, eikä ole tarpeenkaan ainakaan Etelä-Suomessa, jos talvet jatkuvat yhtä vähälumisina kuin nyt.
Onneksi hiihtoloman voi nykyään helposti muuttaa joogalomaksi, sillä esim. Kaapelitehtaalla Helsingissä järjestetään jo neljättä kertaa Joogafestivaali*, joka ainakin tänä vuonna osuu hiihtolomalle.

Joogafestivaali on kaksipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle, tarjoten mahdollisuuksia kokeilla eri joogamuotoja, sekä meditaatiota, method putkistoa, pilatesta, taijia, qigongia, asahia ja muita mielenkiintoisia lajeja.

Joogan erinomaisuus ei liene epäselvää monellekaan lukijoista, mutta itse joogaharrastuksen aloittaminen voi silti olla työn ja tuskan takana. Se, että löytää itselleen sopivan joogasuuntauksen, sopivan ohjaajan sekä ajankohdan joogaamiseen ei välttämättä ole helppoa, mutta sitten, kun kaikki osuu kohdilleen, niin avot, kun alkaa elämänlaatu parantua!

Onneksemme järjestetään siis joogafestivaali, jossa pääsee kokeilemaan monenlaisia joogasuuntauksia eri opettajien johdolla, mikä voi huomattavasti helpottaa joogaharrastuksen aloittamista. Kokemuksestahan tiedämme, että jos noviisina päräyttää Suomessa kuntosalikeskuksen joogatunnille tai vaikkapa Intiaan keskelle edistyneiden hathajoogaajien englanninkielistä tuntia, voi molemmista seurata niin selkäsärkyä kuin lannistumista, sillä noviisia tulee kohdella silkkihansikkain ja eri jooga-asanat tulee opastaa alun alkaen huolellisesti ajan kanssa.

Harva asia on kuitenkin niin varma kuin se, että olo joogatunnin jälkeen on parempi kuin joogatunnille mentäessä, joten hyvää joogalomaa ja Joogafestivaalia!

Joogafestivaali Kaapelitehtaalla la-su 27.-28.2.2016

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *