Prem Ratan Dhan Payo – Bollywood, 2015; Leffa-arvio

Usein sanotaan, ettei näyttelijä pysty kuin yhteen huippusuoritukseen, yhteen huippuelokuvaan per vuosi. Deepika Padukone on tietysti poikkeus tästä. Elokuvassa Prem Ratan Dhan Payo (suom. Löysin rakkauden aarteen) ei Deepikaa kuitenkaan nähty, vaan suloisena naisena elokuvassa hurmasi Sonam Kapoor ja hänen vastanäyttelijänään nähtiin legendaarinen Salman Khan, jonka huippusuoritus vuonna 2015 ehdittiin kuitenkin nähdä jo elokuvassa Bajrangi Bhaijaan.

Vaikkei Indivue enää arvostele alle kolmen tähden elokuvia, tekee poikkeuksen tähän kuitenkin Suomessakin elokuvateatterissa nähty Prem Ratan Dhan Payo. Kyseinen elokuva muistutti liikaa intialaisilla tv-kanavilla nähtyjä tavanomaisia kimaltelevia saippuaoopperoita, eikä tähtiä tämän vuoksi elokuvalle juurikaan tippunut. Prem Ratan Dhan Payo -elokuvan parhainta antia olivat musiikki ja tanssinumerot, joidenka vuoksi kyseisen elokuvan katsomiseen käytetty aika ei tuntunut tyystin tuhlaukselta, vaan tarjosi täysin tarpeellisen pakomatkan arkiaskareista.

Elokuvan Prem Ratan Dhan Payo traileri

Lisätietoa intialaisista elokuvista ja Bollywoodista oheisessa linkissä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *