New Delhin parhaimmat nähtävyydet

New Delhi on Intian pääkaupunki ja Delhi osavaltio Intiassa, autonominen alue.

Oheisessa valokuvamontaasissa alla näet tunnettuja New Delhin nähtävyyksiä, kuten miltä Indiagate näyttää päiväsaikaan sekä ilta-aikaan, tai miltä näyttävät Red Fortin, Lotus-temppelin, Humayun’s Tombin, Qutub Minarin, Swaminarayan Akshardhamin, Connaught Placen sekä National Museum of Modern Art:in julkisivut ja Dilli Haat:in pääsisäänkäynti.

Lue myös lennoista Helsingistä Delhiin.

India Gate, Lotus-temppeli, Red Fort, Humayun’s Tomb ja Qutub Minar ovat valokuvauksellisia nähtävyyksiä, joihin tutustumiseen kannattaa varata aikaa ja hyvät kävelykengät. Näihin voisi lisätä myös Hauz Khas Villagen, jossa kannattaa kameran kanssa olla tarkkana, sillä jokunen liikkeenpitäjä siellä ei salli valokuvaamista.


Swaminarayan Akshardham on puolestaan paikka, jossa valokuvaaminen on täysin kielletty, mutta samalla se on silti yksi Delhin parhaimmista nähtävyyksistä, jossa kannattaa ehdottomasti käydä. Swaminarayan Akshardham kertoo hindujen historiasta esteettisesti viehättävällä tavalla.


National Museum taasen kertoo Intian historiasta arkeologisin löydöksin sekä taidekäsityön avulla. Crafts Museum on siitä kevyempi versio, esitellen myöskin upeita intialaisia käsitöitä ja Crafts Museumin yhteydessä toimii mainitsemisen arvoinen ravintola.


Dilli Haat puolestaan esittelee nykyajan intialaista taidetta, käsitöitä ja ruokia jokaisesta Intian osavaltiosta ja onkin täten erittäin mielenkiintoinen ja suht pakollinen nähtävyys Intian matkaajalle.

Nykyajan brändishoppailijalle puolestaan pakollisia nähtävyyksiä Delhissä ovat keskustan ostosalue Connaught Place sekä Vasant Kunjin huikea ostoskeskus DLF Promenade.


Vähintään siis kaikki edellämainitut nähtävyydet olisi New Delhissä ideaalista nähdä ja kokea, vilkkaan katuelämän lisäksi, ja aikaa näille nähtävyyksille tulisi varata useampi päivä, sillä liikenne on ruuhkaista ja esim. Swaminarayan Akshardhamiin on pitkät jonot.

Missä sitten yöpyä Delhissä? 

Delhissä etäisyydet ovat pitkiä ja joudut erittäin todennäköisesti vuokraamaan taksin liikkumiseen. Useiden hotellien kautta voit vuokrata yhden ja saman taksin turvallisesti useammaksi tunniksi tai koko päiväksi.


Delhin parhaimmat hotellit ovat tällä hetkellä, kun The Oberoi on remontissa, TripAdvisorin mukaan seuraavat hotellit

– Wood Castle Grand  
– The Leela Palace New Delhi 
– Shantihome 
– Taj Palace Hotel  
– Taj Mahal Hotel

New Delhin parhaimmat ravintolat ovat puolestaan tällä hetkellä Trip Advisorin mukaan seuraavat viisi ravintolaa:

– Indian Accent 
– Tamra 
– Dakshin 
– Dum Pukht 
– K3 JW Marriott New Delhi Aerocity

Indivue suosittelee New Delhin yli 11000 TripAdvisorissa mainitusta ravintolasta kokeilemaan ehdottomasti ainakin ravintolaa Saravana Bhavan!

Katso myös, mitä muuta Indivue on suositellut Tripadvisorin kautta sinulle, oheisesta linkistä.

New Delhin parhaimmat nähtävyydet englanniksi löydät puolestaan täältä.

New Delhin parhaimmat nähtävyydet
New Delhin parhaimmat nähtävyydet

Katso myös videoitani Delhin parhaimmista nähtävyyksistä

ja tutustu teokseeni INDIVUE – Matka Intiaan!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.