Kategoriat
Bollywood elokuva Goa

Dear Zindagi – Bollywood, 2016; Elokuva-arvio

Näyteltyään itsensä kaksoisolentoa elokuvassa Fan, sopii jotenkin luontevasti, että seuraava Shah Rukh Khanin rooli on juurikin psykoterapeutin rooli. Potilaakseen hän saa nuoren naisen, joka kärsii mm. sydänsuruista.

Näyteltyään itsensä kaksoisolentoa elokuvassa Fan, sopii jotenkin luontevasti, että seuraava Shah Rukh Khanin rooli on juurikin psykoterapeutin rooli. Potilaakseen hän saa nuoren naisen, joka kärsii mm. sydänsuruista. Kyseistä nuorta naista esittää iki-ihana Alia Bhatt.

 

Dear Zindagi -elokuva, jonka on ohjannut Gauri Shinde, sijoittuu pääosin Intian Goaan, minkä vuoksi sitä on erityisen miellyttävä katsoa. Ja kuunnella.

 

Merenrantakohtaus, jossa leikitään intialaista kabaddia, näyttäisi olevan kuvattu Etelä-Goassa, jossain Arossimin ja Cansaulimin rantojen tienoilla.

Dear Zindagi, suomeksi Rakas elämä, sijoittuu Shah Rukh Khanin elokuvien keskikastiin: Se on hyvä katsoa ainakin kerran, ja saa kolme ja puoli tähteä viidestä.   ***½

Elokuvan Dear Zindagi traileri

Löydä lisää intialaisten elokuvien arvioita Indivuesta!

 

 

 
 Päivitys 4/2018: Nyt voit kuunnella kappaleen Love You Zindagi sekä koko Dear Zindagi -elokuvan soundtrackin Apple Music -palvelussa!

Löydät musiikin oheisesta linkistä, ja jos päädyt Apple Music tilaajaksi, saa Indivue pienen komission! Sinä puolestaan saat kuulla lähes kaikki mahdolliset kappaleet Shah Rukh Khanin elokuvista!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.