Video tien päältä Amsterdamista

Juna-asema, Amsterdam

Oheinen video kertoo Amsterdamista, sen ihmisistä, kanaaleista ja polkupyöräriksoista, sekä yllättävää kyllä – Bollywoodista.

Sattui nimittäin niin, että ollessani matkalla tien päällä Amsterdamissa, alkoi taksin radio yllättäen soittaa Intian ehkä tunnetuimman playback-laulajattaren Lata Mangeshkarin kaunista kappaletta Tumhin Mere Mandir. (Kappaleen nimi suurin piirtein suomennettuna ”Olet temppelini”)

Olen kirjoittanut matkavinkkejäni Amsterdamiin englanniksi, mm. maininnut erinomaisen intialaisen ravintolan Amsterdamissa, ja löydätkin kyseiset matkavinkit oheisesta linkistä http://bit.ly/TripToAmsterdam.

Lue myös teokseni Matka Eurooppaan ja Matka Bollywoodiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *