Humpty Sharma Ki Dulhania – Bollywood, 2014; Leffa-arvio

Pohjois-Intiaan sijoittuvan Bollywood-elokuvan Humpty Sharma ki Dulhania pääosissa nähdään Alia Bhatt ja Varun Dhawan. Elokuvan lähtökohtana on klassinen Bollywood-asetelma, jossa isä on naittamassa tyttärensä järjestettyyn avioliittoon, mutta tytär haluaakin rakkausavioliiton, mistä aiheutuu vaikeuksia, kun sulhasehdokkaat ovat häiden kynnyksellä samassa talossa ja isän mieli pitäisi vielä kääntää. Komedian alku on hiukan pitkäveteinen, mutta elokuvan loppupuolisko pitää katsojansa jotenkuten otteessaan. 
Elokuvaa on kuvattu Mumbain elokuvastudioiden lisäksi Delhissä, Chandigarhissa ja Ambalassa ja elokuva sai jatko-osan Badrinath Ki Dulhania keväällä 2017.

Humpty Sharma Ki Dulhania saa Indivuelta melkein kolme tähteä. ** ? 
Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.