360-asteen video Goan Cabo de Rama -linnoituksesta, 2000-luvun tapaan

Cabo de Rama -Fort on nähtävyys Etelä-Goan rannikolla Intiassa. Oheisessa videossa voit nähdä kyseisen linnoituksen rauniot kuvattuna 360 astetta, niinkuin ennenmuinoin 2000-luvulla ruukattiin budjettikameroilla tehdä. Maisema nähtävyydellä on näin vehreä, koska kuvauksen ajankohta on juuri monsuunin jälkeen. Ennen monsuunia kyseinen Cabo de Rama Fort näyttää aivan toisenlaiselta.

Matka tälle nähtävyydelle vie lähes koko päivän ja tie on mutkikas. Eksymisen vaarakin on olemassa. Näkymät tältä kukkulalta merelle päin kuitenkin palkitsevat. Myös matkan varrella on paljon sykähdyttävää vehreyttä ja tavanomaista goalaista kyläelämää. (Lue: Lehmiäkin tiellä!)

Cabo de Ramaa käsiteltiin jo aiemmin tässä blogissa, vuonna 2011, kun postasin kuvan nimellä rakastavaiset Cabo de Raman -linnakkeessa. Nuo samat rakastavaiset voit nähdä myös oheisessa videossa.

Matkaoppaan Cabo de Raman linnoitukseen löydät oheisesta linkistä ja lisää Goa-aiheisia postauksia voit lukea esim. INDIVUEn teoksesta Matka Goaan!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *