Intialainen ravintola Monal Helsingissä hurmasi asiakkaan

Veg pakoras kasvis pakorat

Ravintola Monal Helsingissä Annankadulla on varsinainen löytö intialaisen ruoan ystäville. Se on siisti intialainen ravintola, joka ei turhia koreile, tarjoten ruokaa, jossa ei ole mitään valittamista. Ja kun näin harvinainen tapaus löytyy, niin pitäähän siitä hehkuttaa.

Mix veg pakoras
Shahi Paneer

Ravintolassa alkupaloina tarjoiltu Mix veg pakora tuli lautasellaan kuin siveltimellä olisi maalattu, ja pääruoan Bhindi masalan okrat olivat tuoreita ja maistuvia. Naanleipä puolestaan oli niin rapeaa ja maukasta, että se yhdistettynä mukavasti maustettuun Paneer Butter Masalaan oli sellainen makuelämys, että päätin kiitokseksi kirjoittaa tämän artikkelin.

Paneer Butter Masala
Paneer Butter Masala

Ravintola Monal Helsinki: Tähtiä ruoalle 5 ***** (liharuokia ei testattu); sisustukselle ja tunnelmalle 3 ***

Bhindi Masala

Indivuen ravintola-arvostelut ovat tutustuttaneet ja rohkaisseet lukijoitaan erityisesti intialaisten ja nepalilaisten keittiöiden pariin jo yli 12 vuoden ajan ja voit lukea lisää ravintola-arvosteluja täällä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.