Kategoriat
Goa Intia

Sahakari Spice Farm Goassa – menovinkki luonnon ystäville

Samoileminen intialaisissa metsissä ei kuitenkaan ole niin turvallista kuin suomalaisissa metsissä, mutta onneksi siihenkin on kehitetty Intiassa ratkaisu, nimittäin turistiystävälliset maustefarmi-nähtävyydet, joita Goassa on muutamakin –

Goan viehätys perustuu paljolti sen kauniiseen luontoon.
Samoileminen intialaisissa metsissä ei kuitenkaan ole niin turvallista kuin suomalaisissa metsissä, mutta onneksi siihenkin on kehitetty Intiassa ratkaisu, nimittäin turistiystävälliset maustefarmi-nähtävyydet, joita Goassa on muutamakin.

Kävin tutustumassa Sahakari Spice Farm -nimiseen mausteviljelmään Etelä-Goassa neljä vuotta sitten –

Sahakarin mausteviljelmä sijaitsee Pondassa Etelä-Goassa, kaukana perinteisistä turistiviehätyksistä.
Pääset sinne parhaiten ja turvallisimmin taksilla, vaikka se onkin hintava tapa matkustaa Goassa.

Sahakarin mausteviljelmällä voit nähdä mm. vehreää Goan luontoa, kukkia, ananaksia, cashew-pähkinöitä, pippuria, kookospähkinöitä ja banaaneja puussa kasvamassa samoin kuin oheisella videollakin. Lisäksi saatat nähdä elefantin ja ostaa luomumausteita mukaan itsellesi. Ja jos ihmettelet, että mitä ihmettä videolla kaadetaan ”löylykauhalla” pienen lapsen niskaan, niin se on vettä, joka selkärankaa pitkin valuessaan viilentää oloa mukavasti, ilman ollessa Goassa muutoin helmikuussakin trooppisen hiostavan kuuma.

Kookospalmupuu Goassa
Kookospalmupuu Goassa
Portaat ja polku mausteviljelmällä
Portaat ja polku mausteviljelmällä
Sahakari Spice Farm ja norsu tee-se-itse-suihkussa
Sahakari Spice Farm ja norsu tee-se-itse-suihkussa

Lue myös aiempi artikkeli Sahakari Spice Farmin lounasravintolasta!

Tämä artikkeli on osa teosta Matka Goaan – Tilaa blogi ja lue!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.