Hyvä intialainen lounas, niin pitkällä kuin pippuri kasvaa

Pippurit kasvamassa maustefarmilla

Jos haluat nauttia intialaisen aterian niin pitkällä kuin pippuri kasvaa, on oikea paikka sinulle Sahakari Spice Farm Intiassa, Goalla.

 
Goalainen pao-leipä, riisiä sekä kikherne- ja linssikastiketta
 
Sahakari Spicefarm sijaitsee Pondassa Etelä-Goassa ja sopii mainiosti kohteeksi matkailijalle, joka haluaa tutustua intialaiseen luontoon sekä intialaisiin kasveihin. Sinne pääsee ainoastaan taksilla tai omin kulkuneuvoin.
 
 
 
Pippuri kasvaa Goalla
 

Sahakarin mausteviljelmän katettu ravintola sijaitsi lähellä maustefarmin sisäänkäyntiä, katoksen alla, keskellä trooppista metsää.

 
 
Sahakari Spicefarm -ravintolaa

Lounas Sahakari Spicefarmin ravintolassa koostui riisistä, linssikastikkeesta ja kikhernedalista, ja rotileivän korvasi goalainen pao-leipä, joka on tuoreena syötävä hiivalla kohotettu vehnäsämpylä.

Lounaan ohessa juomana nautittiin punainen ayrvedinen juoma, jota tarjotaan Intiassa perinteisesti thaliaterian mukana juotavaksi ruoan jälkeen. Sen tarkoitus on parantaa ruoansulatusta.

 
 
 
Sahakari Spicefarm -ravintola Goassa palmujen alla
 
 
Ruoka maistui Sahakari Spicefarmin ravintolassa mukavasti, eikä aiheuttanut ruoansulatusongelmia. Ravintolassa oli muutama tuuletin, jotka helpottivat asiakkaan oloa trooppisessa kuumuudessa. Kokonaisarvosana kyseiselle mausteviljelmän ravintolalle on neljä tähteä viidestä, sillä ravintolan ympäristö oli trooppisen viehättävä.
 
 
Tämä postaus on osa teoksiani Matka Goaan sekä Matka Intiaan.
 
Jos haluat kuulla ja nähdä lisää Sahakari Spicefarmia sekä muita Goan viehätyksiä, niin tilaa INDIVUE ja seuraa somessa!