Intialaisia pikkelssejä ja chutneja ravintola Shivassa Amsterdamissa
|

Hyvä intialainen ravintola Amsterdamissa: Ravintola Shiva

Edellisestä Amsterdamin reissustani on aivan liian kauan aikaa, mutta matkaillessani Amsterdamissa muutama vuosi sitten, muistan illastaneeni intialaisessa Shiva-nimisessä ravintolassa, joka sijaitsi lähes kaupungin sydämessä. Tarkemminottaen ravintola sijaitsi kapealla kadulla lähellä hotelliani, kannabiksenhajuisen kahvilan vieressä. Jos kiinnostuit, niin lue lisää ja katso video ohesta –

Video intialaisesta Shiva-ravintolasta Amsterdamissa

Kyseinen ravintola Shiva oli yksi matkani mieleenpainuvimmista kohokohdista. Ravintolaan astuessani huomioni kiinnittyi välittömästi tyylikkääseen ja samalla kutsuvaan tunnelmaan. Sisustus oli kauniisti suunniteltu ja jokaisella pöydällä oli eläviä ruusuja, jotka lisäsivät tilan kokonaisvaltaista rauhallista ilmapiiriä. Vaikka ravintolan ulkonäkö oli tyylikäs, pukeutumiskoodi oli rento, mikä teki ruokailukokemuksesta mukavan ja huolettoman.

Kasvisruokien ystävänä olin tyytyväinen löytäessäni Shivan laajasta valikoimasta runsaasti vaihtoehtoja. Päätin kokeilla palak paneeria, klassista intialaista ruokaa, jossa yhdistyvät pinaatti ja paneer-juusto. Ruoka oli poikkeuksellisen maukasta, yksi parhaista intialaisista aterioista, joita olen koskaan Euroopassa syönyt. Myös matkaseurueeni oli erittäin tyytyväinen annoksiinsa. Ruoka saisi helposti neljä tähteä viidestä.

Kasvispakora intialainen ravintola Amsterdam
Alkupaloina nautitut kasvispakorat dipattiin erilaisiin chutney-kastikkeisiin.
Palak Paneer ravintola Shivassa Amsterdamissa
Palak Paneer Amsterdamissa

Pienessä ravintolassa oli paljon asiakkaita vierailuni aikana ja kaikki pöydät olivat täynnä. Huolimatta vilkkaasta ilmapiiristä palvelu oli erinomaista ja huomaavaista. Shivan henkilökunta oli tietoinen menusta ja antoi erinomaisia suosituksia, jotka sopivat ruokavalio- ja makumieltymyksiini.

Illallinen ravintola Shivassa oli siis kaikin puolin erittäin mukava kokemus, herkullisesta ruoasta tyylikkääseen ilmapiiriin. Voinkin suositella tätä ravintolaa kaikille, jotka etsivät aitoa ja unohtumatonta intialaista ruokailuelämystä Amsterdamissa.

Intialainen ravintola Amsterdamissa
Ravintola Shiva Amsterdamissa
Ravintola Shiva Amsterdam
Ravintola Shiva ja Shivan naapuri

Tripadvisorissa kyseinen ravintola Shiva on saanut yli neljäsataa arvostelua ollen tällä hetkellä Amsterdamin 3644 ravintolasta sijalla 461. Amsterdamin intialaisista ravintoloista Shiva pitää tällä hetkellä sijaa 14. Tällä perusteella olisikin kiva kokea myös Amsterdamin muita ravintoloita.

Hyödyllisiä linkkejä:

Intialaisia pikkelssejä ja chutneja ravintola Shivassa Amsterdamissa
Intialaisia chutneyja

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *