Hyvä intialainen ravintola Amsterdamissa: Ravintola Shiva

Intialaisia pikkelssejä ja chutneja ravintola Shivassa Amsterdamissa

Edellisestä Amsterdamin reissustani on aivan liian kauan aikaa.

Elävästi mieleeni sieltä jäivät, Van Gogh -museon ja kanaalien lisäksi, intialainen ravintola Shiva Amsterdamin keskustassa. Tuo ravintola Shiva sijaitsi kapean kadun varrella amsterdamilaisen kannabikselta tuoksuvan coffeeshopin vieressä. Kannabiksen tuoksu ei onneksi kantanut ravintolaan sisään asti.

Shiva oli pieni mutta siisti ravintola, jonka kasvisruoka oli erittäin hyvää –

Kasvispakora intialainen ravintola Amsterdam
Alkupaloina nautitut kasvispakorat dipattiin erilaisiin chutney-kastikkeisiin.

Ravintola Shiva tarjosi erittäin maistuvaa ruokaa niin kasvisruoista kuin kanaruoista pitävälle asiakkaalle ja  heidän valmistamansa Palak Paneer on yksi tähän asti parhaimmista Euroopassa syömistäni intialaisista aterioista saaden neljä tähteä viidestä.

Palak Paneer ravintola Shivassa Amsterdamissa
Palak Paneer Amsterdamissa

Ravintola Shivan pöydät olivat viikonloppuna illallisaikaan asiakkaita täynnänsä ja pöytiä koristivat elävät ruusut. Tunnelma ravintolassa oli siisti ja tyylikäs, mutta vaatetukseksi asiakkaalle riittivät aivan tavalliset vaatteet. Sisustus sai melkein neljä tähteä.

Intialainen ravintola Amsterdamissa
Ravintola Shiva Amsterdamissa

Tripadvisorissa kyseinen ravintola Shiva on saanut yli neljäsataa arvostelua ollen tällä hetkellä Amsterdamin 3644 ravintolasta sijalla 461. Amsterdamin intialaisista ravintoloista Shiva pitää tällä hetkellä sijaa 14.

Ravintola Shiva Amsterdam
Ravintola Shiva ja Shivan naapuri

Löydät ravintola Shivan kotisivut täältä.


Tämä artikkeli on osa INDIVUEn teosta Matka Eurooppaan

ja lisää INDIVUEn ruoka- ja ravintolateeman artikkeleita löydät täältä!

Intialaisia pikkelssejä ja chutneja ravintola Shivassa Amsterdamissa
Intialaisia chutneyja

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *