Matka Amsterdamiin yhdessä minuutissa (video)

Kanaali Amsterdamissa

Tänään on vuorossa matkailijan Amsterdam yhdessä minuutissa –

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä Amsterdamilaista arkkitehtuuria kera erilaisten veneiden sekä taloveneiden valloittavan amsterdamilaisen kanaaliristeilyn avulla.

Pääset myös kurkistamaan iltapimeässä Punaisen lyhdyn alueelle. Päivänvalossa näet puolestaan Amsterdamin mukavia katukahviloita.

Video piipahtaa myös kuuluisassa Van Gogh -museossa, joka kuuluu Amsterdamin parhaimpiin nähtävyyksiin. Myös muutama muukin museo vilahtaa videolla, kuten seksimuseo sekä Anne Frankin museo ja sen 45 minuuttia pitkä jono.

Näet videolla myös paljon Amsterdamin katukuvalle luonteenomaisia polkupyöriä sekä polkupyöräileviä ihmisiä ilman kypärää ja kypärän kanssa. Lapsetkin matkustavat ilman kypärää – jotkut jopa pyörän tarakalla seisten.

Ja mitä olisikaan Amsterdam yhdessä minuutissa ilman tulppaaneja ynnä muita kukkia – ne piristävät kulkijaa monen amsterdamilaisen sillan kaiteessa, kuten videolla voit nähdä.

Suo siis itsellesi yksi minuutti viihtyä tämän matkailua ja taidetta yhdistävän videon parissa ja tilaa ja jaa INDIVUE, jos haluat lukea lisää Amsterdamista, Euroopasta ynnä muista matkakohteista!

Videon kuvaus INDIVUE.

Tämä lavastamaton video Amsterdamista yhdessä minuutissa kuvaa Amsterdamia sellaisena kuin se on, ja video on osa INDIVUE teosta Matka Eurooppaan, jonka voit lukea oheisessa linkissä!

Amsterdamin sekä samaisen matkailuteoksen englanniksi löydät täältä.

Huom. Voit säätää videon katselunopeutta YouTuben asetuksista.

2 Comments

  1. Oltiin joulukuussa Amsterdamissa, joten tuttuja paikkoja siellä vilahteli. Näin keväällä kaupunki näyttäytyisi varmaan ihan erilaisena kuin joulun alla. Silloinkin oli ihanaa ja paljon nähtävää ja koettavaa, mutta kevään tulppaanit jäi meiltä näkemättä.

  2. Keväinen Amsterdam on minunkin toivelistallani. Oheiset kuvat ovat alkusyksystä, jolloin vielä hyvin tarkeni, kukat kukki ja aurinko paistoi.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *