Näkymä Eiffel-tornista yli Pariisin
|

Matka Pariisiin yhdessä minuutissa | Videomatka

Tervetuloa matkalle Pariisin sydämeen – kaikki vain yhdessä minuutissa! Tämä ei ole mikä tahansa matkavideo, vaan se on visuaalinen kutsu kokea ’Valon kaupungin’ loisto. Ota pieni hetki ja anna Pariisin hurmata sinut.

Aluksi nousemme Eiffel-tornin huipulle, missä aurinko paistaa kirkkaasti lähes 40 asteen lämmössä. Nauti näkymistä, jotka ulottuvat kaupungin ylle – ne ovat hengästyttäviä. Kun ilta laskeutuu, voit ihailla tornin ikonista iltavalaistusta, joka saa sen loistamaan kuin tähti Pariisin yössä.

Sen jälkeen suuntaamme Musee d’Orsayhin, jossa pääset ihailemaan sen upeaa arkkitehtuuria ja maailmankuuluja klassisia maalauksia. Matkaamme myös Louvren museoon, missä sisäpihan suihkulähde tarjoaa virkistävän tauon kesähelteillä.

Pariisin sydämessä sijaitseva Notre Damen katedraali odottaa seuraavaksi, kietoen sinut pelottavan kauniiseen arkkitehtuuriinsa. Samoin tekee Sacre Coeurin kirkko, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät yli Pariisin kattojen.

Lisäksi tutustumme vehreään Luxembourgin puutarhaan, vaikuttavaan Riemukaareen ja eloisaan Champs-Élyséen katuun. Lopuksi rentoudumme Seinen jokiristeilyllä, antaen Pariisin kauneuden täyttää mielen.

Tämä minuutti on omistettu kauneudelle, taiteelle ja kulttuurille. Älä unohda tilata ja jakaa INDIVUEtv YouTube-kanavaa saadaksesi lisää tietoa Pariisista ja muista unohtumattomista matkakohteista ympäri Euroopan ja maailman!”

Pariisi yhdessä minuutissa

Tämä lavastamaton video Pariisista yhdessä minuutissa kuvaa autenttista Pariisia sellaisena kuin se oli, ja video on osa teostani Matka Eurooppaan, jonka löydät ohesta!

Huom. Voit säätää videon katselunopeutta YouTuben asetuksista.

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

11 Kommenttia

  1. Kiitos kommentistasi. Viikossahan tämän kaiken ehtisi hyvin nähdäkin. Jopa viisi päivää voisi riittää, varsinkin nyt, kun Notre Dame on pois kuvioista.

  2. Hyvä, ettei migreenikohtaus iskenyt, minulle kiitos, vähän hitaampi tahti. Ehdin kyllä bongata monta hienoa paikkaa, pidän varsinkin Orsayn museosta.

  3. Hienoa, että rohkenit katsoa loppuun asti! Taidat olla maailmanmatkaaja itsekin. Ja kiitos vinkistä – Lisäsin videon yhteyteen huomautuksen, että se sisältää nopeasti liikkuvaa kuvaa, mikä saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

  4. Ohhoh! Täytyy sanoa, että eläkeläiselle liian kova vauhti 🙂 Mielenkiintoista oli, että kaikesta huolimatta paikat ehti tunnistaa todella hyvin. Hauska kokeilu, mutta… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *