Kategoriat
Pariisi video

Matka Pariisiin yhdessä minuutissa (video)

Katso, miltä Eiffel-tornin huipulla näyttää aurinkoisena päivänä, melkein 40 asteen lämpötilassa. Tai näe miltä Eiffel-torni näyttää iltavalaistuksessaan ym. –

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä matkailijan Pariisi yhdessä minuutissa –

Katso, miltä Eiffel-tornin huipulla näyttää aurinkoisena päivänä, melkein 40 asteen lämpötilassa. Tai näe miltä Eiffel-torni näyttää iltavalaistuksessaan.

Löydät videolta myös Musee d’Orsayn kuuluisaa arkkitehtuuria kera muutamien klassisten maalausten. Lisäksi voit nähdä Louvren museon ja sen sisäpihan kiehtovan suihkulähteen, joka on mukava vilvoittelupaikka Pariisin kesähelteillä.

Tutustu Notre Damen katedraalin pelottavan kauniiseen arkkitehtuuriin sekä kuuluisaan Sacre Coeurin kirkkoon ja näkymiin kirkon portailta kauas yli Pariisin kattojen.

Myös kiehtova Luxembourgin puutarha sekä Pariisin Riemukaari, Champs-Élyséen katu ja Seinen jokiristeily mahtuvat tähän vain minuutin mittaiseen videoon Pariisista!

Videon kuvaus Indivue.

Suo itsellesi yksi minuutti viihtyä tämän matkailua ja taidetta yhdistävän videon parissa ja tilaa ja jaa INDIVUE, jos haluat lukea lisää Pariisista, Euroopasta ynnä muista matkakohteista!

Tämä lavastamaton video Pariisista yhdessä minuutissa kuvaa autenttista Pariisia sellaisena kuin se oli, ja video on osa INDIVUEn Matkaopusta Eurooppaan, jonka voit myös lukea!

Huom. Voit säätää videon katselunopeutta YouTuben asetuksista.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

11 vastausta aiheeseen “Matka Pariisiin yhdessä minuutissa (video)”

Hienoa, että rohkenit katsoa loppuun asti! Taidat olla maailmanmatkaaja itsekin. Ja kiitos vinkistä – Lisäsin videon yhteyteen huomautuksen, että se sisältää nopeasti liikkuvaa kuvaa, mikä saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.