Näkymä Eiffel-tornista yli Pariisin

Matka Pariisiin yhdessä minuutissa (video)

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä matkailijan Pariisi yhdessä minuutissa –

Katso, miltä Eiffel-tornin huipulla näyttää aurinkoisena päivänä, melkein 40 asteen lämpötilassa. Tai näe miltä Eiffel-torni näyttää iltavalaistuksessaan.

Löydät videolta myös Musee d’Orsayn kuuluisaa arkkitehtuuria kera muutamien klassisten maalausten. Lisäksi voit nähdä Louvren museon ja sen sisäpihan kiehtovan suihkulähteen, joka on mukava vilvoittelupaikka Pariisin kesähelteillä.

Tutustu Notre Damen katedraalin pelottavan kauniiseen arkkitehtuuriin sekä kuuluisaan Sacre Coeurin kirkkoon ja näkymiin kirkon portailta kauas yli Pariisin kattojen.

Myös kiehtova Luxembourgin puutarha sekä Pariisin Riemukaari, Champs-Élyséen katu ja Seinen jokiristeily mahtuvat tähän vain minuutin mittaiseen videoon Pariisista!

Videon kuvaus Indivue.

Suo itsellesi yksi minuutti viihtyä tämän matkailua ja taidetta yhdistävän videon parissa ja tilaa ja jaa INDIVUE, jos haluat lukea lisää Pariisista, Euroopasta ynnä muista matkakohteista!Tämä lavastamaton video Pariisista yhdessä minuutissa kuvaa autenttista Pariisia sellaisena kuin se oli, ja video on osa Indivuen Matkaopusta Eurooppaan, jonka voit lukea oheisessa linkissä!

Huom. Voit säätää videon katselunopeutta YouTuben asetuksista.

Advertisements

11 Comments

  1. INDIVUE

    Hienoa, että rohkenit katsoa loppuun asti! Taidat olla maailmanmatkaaja itsekin. Ja kiitos vinkistä – Lisäsin videon yhteyteen huomautuksen, että se sisältää nopeasti liikkuvaa kuvaa, mikä saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

Vastauksesi