IMAX Itis rakennusvaihe
| |

Uusi Finnkino Itis ja Bollywood-elokuva Thugs of Hindostan

Itiksen kauppakeskus Helsingissä, jonka remontoitua ulkomuotoa kehuin joskus kolme vuotta sitten Tripadvisorissa, uusiutuu jälleen, sillä huomenna 30.11.2018 siellä aukeaa Finnkino Itis ja Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri.

IMAX Itis rakennusvaihe
Finnkino Itis ja avajaispäivän aatonaatto 28.11.2018

Vielä eilen iltapäivänä, jolta oheiset kuvat ovat, näyttivät kaikki rakennuspuuhat olevan kesken ja karkkilaarit tyhjinä, mutta huomenna he uhkaavat, että yhdeksän salin elokuvateatterikokonaisuus on toiminnassa Itiksessä ja erikoishintaisia 1e tarjouslippuja on myynnissä heti huomisaamuna klo 10-11, kun teatteri avaa ovensa.

Lisäksi Finnkino Itiksessä on avoimet ovet pe-su 30.11.-2.12. klo 10-14, jolloin voi käydä tutustumassa lippuporttien takana uusiin upeisiin teatteritiloihin.

IMAX Itiksessä, rakennusvaihe
Finnkino Itis, avajaispäivän aatonaatto ja nostokurjet 28.11.2018

Mutta ei siinä vielä kaikki – avajaisviikolla itsenäisyyspäivänä 6.12. nähdään uudessa Finnkino IMAX-elokuvateatterissa jopa Bollywoodia, sillä Katrina Kaifin, Aamir Khanin ja Amitabh Bachchanin tähdittämä tämänsyksyinen uutuuselokuva Thugs of Hindostan esitetään Finnkino Itiksessä.

INDIVUEn teos Matka Bollywoodiin on tutustuttanut lukijoitaan suomeksi Bollywoodin ja hindi cineman keskeisiin hahmoihin jo yli kymmenen vuoden ajan ja seurannut Bollywood-elokuvien matkaa suomalaisiin elokuvateattereihin – Löydät teoksen helposti oheisesta linkistä!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *