Musiikkia joogaan ja meditaatioon

(Mainos: Postauksessa affiliate-linkkejä, jotka on merkitty * tähdellä)

MUSIIKKIA JOOGAAN JA MEDITAATIOON

Vielä viisitoista vuotta sitten piti matkalle lähtiessä pakata cd-levyt mukaan, mutta tätä nykyä on matkustaminen paljon helpompaa. Musiikki kulkee mukana minne ikinä menitkin tässä maailmassa.

Se on toivottua arkipäivän luksusta, kun voit heti niin halutessasi pitää vaikkapa puolen tunnin lepotauon ja rentoutua kuunnellen hyvää joogaan tai meditaatioon sopivaa musiikkia.
Apple Music-palvelusta löytyvät esimerkiksi seuraavat albumit kädenkäänteessä – Albumit, jotka sisältävät hyvää musiikkia joogan tai rentoutumisen taustalle. Voit kuunnella musiikkinäytteet ohessa. Palvelun tarjoaa Apple Music.

  • Musiikkia Hatha joogaan; Yoga: Hatha Yoga, Vol.1
  • Musiikkia rentoutumiseen, joogaan ja SPA -elämyksen taustalle
  • Taustamusiikkia joogaan, meditaatioon ja rentoutumiseen
  • Intialaisia joogamantroja ja -lauluja
  • Aitoja luonnonääniä ympäri maailman –

Jos ei halua hankkia kuukausittain veloitettavaa Apple Music -jäsenyyttä, joka mahdollistaa rajattoman musiikin kuuntelun, voi musiikkia hankkia myös erikseen iTunes-kaupasta, niin yksittäisinä kappaleina kuin kokonaisina albumeinakin.

Esimerkkeinä tästä seuraavat albumit joogan ja rentoutumisen taustalle:

*Jos päätät hankkia itsellesi tällä sivulla esiintyvää musiikkia tai Apple Music -palvelun oheisten Apple:n iTunes -affiliatelinkkien kautta, saa INDIVUE siitä pikkiriikkisen komission, ja niin saavat myös taiteen tekijät.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *