MOBY SPL avasi risteilykauden Itämerellä

*(Mainos: Postaus tehty blogiyhteistyönä Moby SPL:n kanssa)

Vuoden 2019 risteilykausi Itämerellä on alkanut ja MOBY SPL tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jopa 72 tunnin pituiseen viisumivapaaseen Pietarin matkaan Princess Anastasialla.

Princess Anastasia -laiva risteilee yhdistäen Itämeren alueen pääkaupungit Helsingin, Pietarin, Tallinnan ja Tukholman yhdeksi risteilytuotteeksi. Voit valita viisumivapaan risteilyn pelkästään Helsingin ja Pietarin välillä tai käydä kaikissa Itämeren pääkaupungeissa päivän kerrallan yhden ja saman risteilyn aikana.
Princess Anastasia Helsingin satamassa
MOBY:n ja ST. PETERLINE:n vuonna 2016 alkanut yhteistyö tuo Itämerelle myös palan Italiaa erinomaisen italialaisen keittiön ja huippuluokan palvelun muodossa.
INDIVUE kävi tutustumassa Princess Anastasia -laivaan ja sen New York City -ravintolaan –
Princess Anastasia kansityttö ja laivamaskotti
Aula Princess Anastasialla
Pubi Princess Anastasialla
Ravintola Princess Anastasialla
Princess Anastasian yökerhoa
Princess Anastasian käytävien sisustusta
New York City -ravintola Princess Anastasialla
Ravintola New York City:n ikkunapöydissä oli erittäin mukava istua, sillä sohvaistuimen selkänoja oli anatomisesti miellyttävä. Ikkunasta oli mainio näkymä ulos merelle ja valoverho hillitsi auringonpaisteen, jolloin se ei häirinnyt ateriointia. Buffet-pöydän ruoat oli laitettu kauniisti esille ja annokset olivat maistuvia. Lisäksi ravintolassa oli mainio palvelu. 
Seisovasta pöydästä löytyi erilaisia juustoja ja hilloja ja valittu pulloviini sopi niiden kera mainiosti yhteen.
Ruoat oli nimetty englanniksi ja venäjäksi. Hyvänä parannusehdotuksena laivan buffet-pöytään voisi olla laktoosittomuuden, vegaanisuuden ja gluteenittomuuden merkitseminen (L, VL, VEG, GF), jottei asiakas jää perässätulevien tukkeeksi aprikoimaan ruoan sopivuutta itselleen. Myös vegaanisille aterioille voisi olla kysyntää.
Gluteenitonta leipää sai erikseen pyydettynä ja se tuli valmiiksipakattuna, ilmeisesti pakkasen kautta Italiasta. Jälkiruoaksi New York City -ravintolan keittiö tiesi valmistaa gluteenittoman ja herkullisen näköisen Panna Cottan, josta kuva ohessa. Kyseinen Panna Cotta vei kielen mennessään. 
New York City -ravintolan ulkopuolella asiakkaita viihdytti muusikko sellon ja taustanauhan kanssa ja musiikki kantautui vaimeasti ikkunapöytään asti. Menisin mielelläni toistamiseenkin tähän ravintolaan. 
Juustoja, hilloja ym. buffetpöydän herkkuja Princess Anastasialla
Panna Cotta, ravintola New York City, Princess Anastasia
Näkymä ulos ikkunapöydästä, ravintola New York City, Princess Anastasia
Näkymä ulos Princess Anastasia -risteilylaivasta Länsisatamassa
Näkymä ulos Princess Anastasia -risteilylaivasta Länsisatamassa

Princess Anastasia -laivalta löytyy juhla- tai hemmottelumatkoja varten sviitti, DeLuxe- tai Commodoreluokan hyttejä, joiden hintaan sisältyy myös runsas DeLuxe-aamiainen à la carte -ravintolassa.

Viisumivapailla hotellipakettimatkoilla laivalla vietetään kaksi yötä ja lisäksi kaksi yötä vietetään Pietarissa. Tällöin ehtii hyvin tutustumaan Pietarin ravintola- ja ostostarjontaan sekä Pietarin nähtävyyksiin esim. opastettujen kierrosten avulla.

Ehkä ensi kerralla osaan kertoa teille näistä lisää.

Sillä välin, lue lisätietoja osoitteesta stpeterline.fi MOBY SPL Princess Anastasia Länsisatamassa

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *